Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Eski Fenerbahçeli futbolcu: Ali Koç Playstation oynar gibi...

Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Aatif Chahechouhe Avrupa basınına konuştu. 2016-2019 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen 37 yaşındaki futbolcu başkan Ali Koç ile ilgili konuşulacak sözlere imza attı. İşte detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-08 08:38:24

Eski Fenerbahçeli futbolcu: Ali Koç Playstation oynar gibi...

Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Aatif Chahechouhe Avrupa basınına konuştu. 2016-2019 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen 37 yaşındaki futbolcu başkan Ali Koç ile ilgili konuşulacak sözlere imza attı. İşte Nafi Alpay'ın Fransızcadan çevirerek sosyal medyadan paylaştığı Chahechouhe röportajından detaylar...

"Ali Koç Playstation oynar gibi"

Röportajında Ali Koç ile ilgili konuşan Aatif: "Fenerbahçe'de 3. sezonumda başkan değişti ve kulübün başına Ali Koç geçti. Aykut Kocaman ile fena bir sezon geçirmemiştik ama Ali Koç onu gönderdi ve yerine Cocu'yu getirdi. Başkan biraz Playstation'da oyun oynadığını düşünüyordu. 5 oyuncu gönderip, 5 oyuncu alıp, bir de antrenörü değiştirince şampiyon olacağını düşündü. Herkese de şampiyon olacağımıza dair sözler verdi. Bir gün bizlerle gerçekleştirdiği bir toplantıda, şampiyon olma şansımızın zor olduğunu başkanın yüzüne söyledim. İyi oyuncular kaybettik ve yeni gelenlerin adaptasyon süreci var dedim. Başkan bu sözlerimden çok rahatsız oldu. Oysa bir eleştiri değildi bu, sadece ligi biliyordum. Başkan ise futbolun içinden gelen bir isim değildi. Bence biraz da egosuna yenik düştü. Yaptığım ‘objektif' eleştiriyi kabul edemediler."

Kadro dışı kalma süreci

2018-2019 sezonunda kadro dışı kalma süreciyle ilgili konuşan Chahechouhe: "Takım kötü gidince, üç hafta sonra ben, Nabil Dirar, Ozan Tufan ve Volkan Demirel kadro dışı kaldık. Bana böyle bir ceza verilmesini çok umursamadım doğrusu ama Volkan Demirel'e böyle bir ceza vermeleri… inan çok canımı yaktı ve onun adına çok üzüldüm. Üç ay boyunca takımdan ayrı kaldık. Genç oyunculara ayrılmış küçük bir soyunma odası olan köhne bir yerde çalıştık. Bol bol kendi aramızda basket maçı yapıyorduk. Açıkcası hiçbir rahatsızlık duymadım kendi adıma, çünkü yanlış bir şey yapmamıştım. Allah'ın adaleti de şaşmadı zaten, bizden kurtulunca takımın iyiye gideceğini düşündüler ama tam tersi oldu. Biz kadro dışı kalınca takım daha da kötüye gitti ve neredeyse ligden düşme hattına kadar geriledi. Başımıza U17'den bir antrenör verdiler, o bile 4 kişiyle nasıl antrenman yapabileceğini bilmiyordu. Çalışmıyorduk, doğrusu çalışmamız için de hiçbir şey yapılmıyordu. Basket maçı yapıyorduk aramızda.” dedi.

aaaa

İsmail Kartal hakkında

Fenerbahçe'nin güncel durumuyla alakalı olarak da: "Bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum. Doğru sezonun bu sezon olduğunu düşünüyorum. Basit çözüm yollarını tercih ettiler. İsmail Kartal'ı getirdiler takımın başına, İsmail Kartal daha önce olumulu işler yapmıştı Fenerbahçe'de ama yine haksız bir şekilde yollar ayrılmıştı kendisiyle. Sırf isimli bir antrenör getirmek için İsmail Kartal'ı gönderdiler, o antrenör ile olmayınca tekrar İsmail Kartal'a döndüler. Şimdi ise her şey yolunda.” ifadelerini kullandı.

Haber Ara