Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de: Ödenecek rakam belli oldu

Fenerbahçe, İspanyol ekibi Atletico Madrid'den milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan resmi açıklamada Çağlar Söyüncü'yle sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtilirken Fenerbahçe'nin Çağlar için Atletico'ya ödeyeceği rakam da netleşti.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-01-29 14:54:35

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de: Ödenecek rakam belli oldu

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona ulaştı. Savunma bölgesine bir takviye daha yapmak isteyen sarı lacivertliler İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten "Ailemize hoş geldin Çağlar Söyüncü" başlığıyla yapılan açıklamada milli oyuncunun transferi için Atletico Madrid'le anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını

Çağlar'dan ilk açıklama

Fenerbahçe'nin internet sitesine açıklamalarda bulunan Çağlar Söyüncü, transferden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çağlar Söyüncü açıklamasında, "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig'de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

f39282e0-236b-44d7-9eb6-1dc2d1eaa44c

Süper Lig'de ilk kez

Futbol kariyerine Altınordu'da başlayan Çağlar Söyüncü, sonrasında Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid formalarını giydi.

Altınordu'yla 1. Lig'de forma giyen milli oyuncu, Fenerbahçe'ye transferinin ardından Süper Lig'de ilk kez forma giyecek.

Çağlar Söyüncü, bu sezon Atletico Madrid formasıyla 9 maçta süre aldı.

Ödenecek rakam belli oldu

Ayrıca Fenerbahçe'nin yarım sezon için Atletico Madrid'e 2 milyon euro civarında bir kiralama bedeli ödeyeceği öğrenildi. Milli oyuncu da alacaklarının belli bir kısmından vazgeçerek, bu rakamı kiralama ücretine eklettirerek, transferinde kolaylık sağladı.

Çağlar Söyüncü, yarım sezon için 1 milyon euro kazanacak.

Milli oyuncu ayrıca Fenerbahçe'de 2 numaralı formayı giyecek.

Haber Ara