Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Trendyol Süper Lig’in 24. haftası dev maça sahne olacak. Beşiktaş, Dolmabahçe'de Trabzonspor'u konuk edecek. Maç öncesinde gelen son bilgilere göre Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş’ta Aboubakar ve Cenk Tosun forma giyemeyecek. Trabzonspor ise Beşiktaş karşılaşmasında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçı ilk 11'leri belli oldu mu? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-04 13:36:03

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Trendyol Süper Lig'in 24. haftası dev maça sahne olacak. Beşiktaş, Dolmabahçe'de Trabzonspor'u konuk edecek. Maç öncesinde gelen son bilgilere göre Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta Aboubakar ve Cenk Tosun forma giyemeyecek. Trabzonspor ise Beşiktaş karşılaşmasında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçı ilk 11'leri belli oldu mu? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta maçında Beşiktaş evinde Trabzonspor'u karşılaşacak. Süper Lig'de 4. sırada bulunan Beşiktaş, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda puan sıralamasında Trabzonspor'un üzerine çıkacak.

Beşiktaş-Trabzonspor derbi maçı bugün saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemliğini Arda Kardeşler yapacak.

Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un Mert, Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Zainutdinov, Demir Ege Tıknaz, Amartey, Rashica, Gedson, Semih Kılıçsoy ve Muleka 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ise Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswill, Eren, Berat Özdemir, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Enis Destan 11'ini sahaya çıkarması bekleniyor.

Santos'un ilk derbisi

Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılmasının ardından 7 Ocak'ta göreve başlayan Fernando Santos, Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplam 5 karşılaşmaya çıktı. Portekizli teknik direktör yönetiminde siyah beyazlılar 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Trabzonspor karşısında Santos ilk Süper Lig derbisine çıkacak.

Haber Ara