$

Dolar

46,8385

Euro

53,5469

£

Sterlin

62,6741

Frank

58,0599

Gram Altın

6.238,0300

Bitcoin

2.980.322

$

Dolar

46,8385

Euro

53,5469

£

Sterlin

62,6741

Frank

58,0599

Gram Altın

6.238,0300

Bitcoin

2.980.322

Spor

Beşiktaş, deplasmanda galibiyet peşinde

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında yarın Atiker Konyaspor ile karşılaşacak.

06.10.2018 - 16:11
semagundag
Beşiktaş, deplasmanda galibiyet peşinde
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında yarın Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. beIN Sports'tan naklen yayınlanacak mücadeleyi, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Geçen hafta evinde Kayserispor'u 2-0 yenen Beşiktaş, Atiker Konyaspor'u da mağlup ederek Süper Lig'de üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak.

Beşiktaş, ligde yaptığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 14 puan topladı.

Beşiktaş, bu sezon dış sahada oynadığı 7 maçta galibiyet almakta zorlandı.

Ligde 3 deplasman maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederken, Bursaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından 1-1'lik skorlarla ayrıldı. Beşiktaş, ligdeki 3 deplasman maçında 5 puan toplayabildi.

Siyah-beyazlı takım, deplasmandaki kötü performansını Avrupa kupalarında da sürdürdü. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon şu ana dek dış sahada 4 maç yapan Beşiktaş, yine bunların sadece birini kazanabildi. B36 Torshavn'ı 2-0 yenen siyah-beyazlılar, deplasmanda LASK Linz'e 2-1 ve Malmö'ye 2-0 mağlup oldu. Beşiktaş, Partizan'a konuk olduğu karşılaşmayı ise 1-1 berabere tamamladı.

CANER ERKİN OYNAYABİLECEK Mİ?

Kırmızı kart cezasını tamamlayan Caner Erkin, yarınki mücadelede forma giyebilecek.

Fenerbahçe ile oynanan maçta çift sarıdan kırmızı kart gören ve cezası nedeniyle Kayserispor karşılaşmasında görev alamayan Caner'in, sakatlığı henüz geçmeyen Adriano Correia'nın yokluğunda yarın sol bekte oynaması bekleniyor.

Siyah-beyazlı ekibin Malmö ile oynadığı maça yedek başlayan Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Oğuzhan Özyakup'un da yarın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın