Dolar

32,3696

Euro

34,9456

Altın

2.325,48

Bist

9.094,68

Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti İZLE | HD GENİŞ ÖZET

Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti İZLE | Beşiktaş 33. haftada sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkan Beşiktaş şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla yürümek istiyor. Tribünden maçı izleyemeyen taraftarlar bol gollü geçen maçın özetini izlemek için sabırsızlanmaya başladı. Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti izleme bağlantısı haberimizin detayında sizlerle paylaşacağız. Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti maç bitiminden kısa bir süre sonra Beinsports internet sitesine ya da beinsports uygulamasından izleyebilirsiniz. İşte Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti izle HD Geniş özet bilgileri...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-07 20:28:52

Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti İZLE | HD GENİŞ ÖZET

Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti İZLE | Beşiktaş 33. haftada sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkan Beşiktaş şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla yürümek istiyor. Tribünden maçı izleyemeyen taraftarlar bol gollü geçen maçın özetini izlemek için sabırsızlanmaya başladı. Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti izleme bağlantısı haberimizin detayında sizlerle paylaşacağız. Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti maç bitiminden kısa bir süre sonra  Beinsports internet sitesine ya da beinsports uygulamasından izleyebilirsiniz. İşte Beşiktaş-Alanyaspor maç özeti izle HD Geniş özet bilgileri...

Beşiktaş Süper Lig'in 33. hafasına 64 puanla lider konumla giriyor. Beşiktaş sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Oynadığı son 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Alanyaspor ise 49 puanla 5. sırada yer alıyor. Maçın öetini izlemek isteyen taraftarlar da maç bitimini dört gözle beklemeye başladı. 

CENK TOSUN YENİDEN KADRODA

Devre arasında takıma yeniden katılan golcü oyuncu Cenk Tosun ilk 11'deki yerini aldı

BEŞİKTAŞ İLK 11

Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Cenk Tosun.

ALANYASPOR İLK 11

Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Davidson, Bareiro, Babacar.

4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Erzurumspor maçı öncesi 4 futbolcu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Josef de Souza, mücadelede kart görmeleri halinde 34. haftada oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında cezalı duruma düşecek.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, bu akşam Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. 19.00'da başlayan mücadelede Ümit Öztürk düdük çaldı. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ile Alpaslan Dedeş yaptı. Video Yardımcı Hakemi Koray Gençerler oldu. AVAR'da ise Serkan Ok oldu.

Haber Ara