Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Arda Güler Devler Ligi sahnesinde: İşte Leipzig Real Madrid maçı yayın bilgileri

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en üst düzey futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı bugün oynanacak 2 maçla başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, deplasmanda RB Leipzig ile karşılaşacak. Peki Leipzig Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Leipzig Real Madrid maçına ilişkin detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-13 01:03:52

Arda Güler Devler Ligi sahnesinde: İşte Leipzig Real Madrid maçı yayın bilgileri

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en üst düzey futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı bugün oynanacak 2 maçla başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, deplasmanda RB Leipzig ile karşılaşacak.

Ligde en yakın takipçisi Girona'yı farklı mağlup ederek zirve yarışında hata yapmayan Real Madrid'de karşılaşma öncesinde önemli eksikler bulunuyor.

Bundesliga'da hafta sonu Augsburg'la deplasmanda kalan ve ilk dört yarışında 2 puan kaybeden Leipzig'de bu maç öncesinde kadroda önemli bir eksik yer almıyor.

Arda Güler kadroda

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Leipzig maçının kamp kadrosunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'in Leipzig maçının kamp kadrosunda yer aldı.

Arda Güler, LaLiga'daki Girona maçında oyuna 77. dakikada dahil olmuş ve 90. dakikada takımına penaltı kazandırmıştı.

Leipzig Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Leipzig Real Madrid maçı bugün TSİ 23.00'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Real'de 5 eksik

Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçı öncesinde Real Madrid'de önemli eksikler bulunuyor.

Real Madrid'de sakatlıkları bulunan Jude Bellingham, Eder Militao, David Alaba, Antonio Rüdiger ve Thibaut Courtois bu maçta forma giyemeyecek.

Ara transfer döneminde kadrosuna herhangi bir takviye yapmayan Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosuna yeni bir ismi dahil etmedi. Madrid ekibinde herhangi bir isim kadrodan çıkarılmadı.

Carlo Ancelotti'nin ekibinde Edouardo Camavinga kart sınırında bulunuyor.

Haber Ara