Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ankaragücü Fenerbahçe kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Ankaragücü, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe, Türkite Kupası'na beşinci turdan başlayarak Adanaspor ve Gaziantep FK takımlarını elemeyi başarmıştı. Ankaragücü ise son 16 turunda 24 Erzincanspor’u mağlup ederek Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-02-27 11:14:17

Ankaragücü Fenerbahçe kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Ankaragücü, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe, Türkite Kupası'na beşinci turdan başlayarak Adanaspor ve Gaziantep FK takımlarını elemeyi başarmıştı. Ankaragücü ise son 16 turunda 24 Erzincanspor'u mağlup ederek Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar...

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde başkent ekibi Ankaragücü, Fenerbahçe'yi Eryaman Stadyumu'nda konuk edecek. Mücadele bugün saat 20:45'te başlayacak. Türkiye Kupası'ndaki çeyrek final karşılaşmaları tek maç üzerinden oynanacak.

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ: HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşılaşmasında 3 oyuncusundan faydalanamayacak. Geçtiğimiz hafta sakatlanan İrfan Can Kahveci ve Joshua King, çeyrek final karşılaşmasında forma giyemeyecek. Avrupa ve ligde oynanacak kritik karşılaşmalar sebebiyle İsmail Kartal'ın Fred'i riske etmesi beklenmiyor. Ağrıları bulunan Bright Osayi-Samuel'in durumuna da teknik heyet maç saatinde karar verecek.

Fenerbahçe muhtemel 11

İsmail Kartal'ın takımını; İrfan Can, Mert, Bonucci, Becao, Oosterwolde, İsmail, Zajc, Cengiz, Mert Hakan, Tadic ve Batshuayi ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Haber Ara