Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi: “10 dakika oynadı penaltı yaptırdı, neden oynatmıyorsun”

Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Alman ekibi RB Leipzig’i 1-0'lık skorla mağlup etti. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti bu maçta da Arda Güler'i yedek bıraktı. Arda Güler'in forma şansı bulamaması İspanya'da da geniş yankı uyandırıyor. Hem Real taraftarları hem de İspanyol basını Ancelotti'nin bu kararını eleştiren yorumlarda bulunuyor.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-14 11:39:06

Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi: “10 dakika oynadı penaltı yaptırdı, neden oynatmıyorsun”

Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Alman ekibi RB Leipzig'i 1-0'lık skorla mağlup etti. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti bu maçta da Arda Güler'i yedek bıraktı. Arda Güler'in forma şansı bulamaması İspanya'da da geniş yankı uyandırıyor. Hem Real taraftarları hem de İspanyol basını Ancelotti'nin bu kararını eleştiren yorumlarda bulunuyor.

Ancelotti'ye tepkiler büyüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid deplasmanda Leipzig'i 1-0 mağlup etti. Real Madrid'in tek golünü Brahim Diaz kaydetti. Milli oyuncumuz Arda Güler, bu karşılaşmada da forma şansı bulamadı.

İspanya'da hem taraftarlardan hem basın mesnuplarından teknik direktör Ancelotti'ye Arda'ya süre vermediği büyük tepki var.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan İspanyol taraftarlar, Brahim Diaz'ın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından Arda Güler yerine oyuna Lucas Vazquez'in alınmasına tepki gösterdi.

fd89b929-wlur4h3ejmc6379lzeshd5

Ancelotti'ye gelen bazı tepkile şu şekilde:

“Çocuğun hayatını mahvediyor”

“Oynatmayacaksan kiralasaydınız”

“10 dakika oynadı penaltı yaptırdı, neden oynatmıyorsun”

“Ancelotti'nin istifa etmesi gerekiyor. Kazanmamız büyük şanstı.”

“Güler yerine Vazquez mi!!!”

Haber Ara