Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ali Koç: Yetki sende, istersen takımı sahadan çek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, olaylı geçen Trabzonspor derbisimnde teknik direktör İsmail Kartal'ı arayarak ne dediğini açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının 60. dakikasında Teknik Direktör İsmail Kartal’a ulaştığını anlattı, 'Hocam, bu iş kötüye gidiyor. İstersen takımı sahadan çek, yetki senin' diyerek bu konuda izin verdiğini aktardı.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-28 16:01:04

Ali Koç: Yetki sende, istersen takımı sahadan çek

Fenerbahçe'de 2 Nisan'da gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde, kamuoyunu bilgilendirme amacıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Koç, yaşanabilecek senaryoları ve alınacak aksiyonları anlattı. Sarı-lacivertlilerin bir numarası, "Birileri futbol üzerinden toplumsal sıkıntı mı yaratmaya çalışıyorlar? Bu iş, iki kulüp arası rekabetini aşıyor. UEFA'ya küme düşme ile Avrupa'ya katılımı sorduk. 20 milyon euro için sponsorlardan imza aldım. Biz neredeysek onlar da orada olacaklar" dedi.

Ali Koç maç esnasında İsmail Kartal'ı aramış

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düğüyle sahaya giren taraftarlar, sarı-lacivertli oyunculara saldırmaya çalışmıştı.

Fenerbahçeli futbolcular da sahaya giren taraftarlara karşılık vermiş ve yeşil zeminde kavgalar yaşanmıştı.

Uzun bir süredir Türk futbol kamuoyunu meşgul eden olaylı derbiyle ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının 60. dakikasında teknik direktör İsmail Kartal'ı aradığını açıkladı.

Kartal'a ulaştığını belirten Koç, "Hocam bu iş kötüye gidiyor. İstersen takımı sahadan çek, yetki senin" dediğini aktardı.

Öte yandan Ali Koç 2 Nisan'daki olağanüstü kongrede, 'Alt lige inmek', 'Bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek' ve 'Yurt dışında bir takım almak' konularının görüşüleceğini söyledi.

Haber Ara