Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ali Koç: Milyonları kırıştırarak suç işliyorlar

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF, Galatasaray ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-13 14:49:02

Ali Koç: Milyonları kırıştırarak suç işliyorlar

Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"İddialar, iftiralar yoğun. Uzun zamandır toplantı yapmıyorduk, bunlara yanıt vereceğiz.

Bu toplantının öznesi, rakibimiz olacak çünkü rakibimiz son dönemlerde 'proje, Çanakkale, bölücülük, ananas' gibi deli saçması söylemler içerisinde. Birazcık onlara ve ülkemize onları hatırlatmayı amaçlıyorum.

Rakibimizin başkanından, yöneticilerine sporu düşürdüğü seviye mezbahtan aşağıda. Bizim camiamızı tahrik ederek, milyonları kışkırtarak suç işliyorlar. Buna 'Dur' diyebilen bir TFF yok, başka bir yer de yok.

"GALATASARAY TÜRK FUTBOLU İÇİN BEKA SORUNUDUR"

Galatasaray'ın Türk futbolu için beka sorunu olduğunu anlatacağım! Hayali senaryolarla değil, gerçeklerle sizlere sunacağım. Bu kulübün sadece futbolda değil, kötülük ve riyakarlıkta da Şampiyonlar Ligi'nde olduğunu, kazanmak için her şeyin mübah olduğu anlayışının bu kulüpte kültür haline geldiğini, hadsiz çirkin tavırlarından daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum!

Tenhada ayrı umumi de söylemlerde bulunurlar. Hatta ortalığı karıştırıp bundan nemalanırlar. Arzu ettikleri elde edebilmek için kul hakkı yemekten çekinmezler.

Futbolun marka değeri için mücadele ettiklerini söylerler işler iyi giderken. Sadece kendileri için değil, tüm kulüpler için adalet arayışında olduklarını söylerler. Hatta bunun için her hafta kendi kanallarında program yapacaklardı, bir sürü video yolladık, program yayınlanmadığı için hiçbiri gösterilmedi. Bunu yapamadan kulüp kanalları da kapatıldı.

Bunların bir taktikleri var, insanların üstünde baskı kurabilmek için. 'Fenerbahçe ile ilgili şirketlerde çalışıyor, Koç Grubu'nda çalışıyor.' gibi alakasız konuları gündeme getirdiler. Söz konusu olan durum, kişiyi kamuoyunun önüne atmak. İtibar suikasti.

TFF Başkanının Galatasaray kongre üyesi olması, ailesinin NEF ile gayrimenkul ortaklığını, kendi yönetim kurulunda şu an bir üyesinin Koç Holding'te çalışıyor olmasını görmezden gelecek pişkinliği ve kurnazlığı çekinmeden yapmaya devam ediyorlar.

"SAMİMİYSENİZ YABANCI HAKEMİ DESTEKLERSİNİZ"

Madem TFF Başkanı'ndan memnun değilsiniz, madem hakemlerden şikayetçisiniz o zaman mert ve dürüstseniz bizim gibi yabancı hakem talebine destek verin

Mertseniz, dürüstseniz, kendinize güveniyorsanız, kalan maçlarda yabancı hakemi destekleyin. Bu sizin en büyük samimiyet testiniz. Samimiyseniz desteklersiniz. Ama değilsiniz. Çünkü siz Türk hakemlerine güveniyorsunuz. Riyakar oğlu riyakarsınız."

Haber Ara