Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesinde Şenol Güneş’ten dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Her iki takımda da teknik direktörlük yapmış olan Güneş, maça tarafsız baktığını belirterek Trabzonspor’un saha avantajına vurgu yaptı.
GENÇLİK FORUMU’NDA SORUYU YANITLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TÜRKSOY iş birliğiyle düzenlenen 3. TÜRKSOY Gençlik Forumu’nda gençlerle bir araya gelen Güneş, kendisine yöneltilen TS - BJK maçı sorusunu yanıtladı.
“TRABZONSPOR SAHASINDA OLDUĞU İÇİN KAZANMAYA YAKIN”
Güneş, karşılaşmaya tarafsız bir gözle yaklaştığını ifade ederek Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacak olmasının önemli bir avantaj olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı:
“Trabzonspor-Beşiktaş maçına tarafsız bakıyorum. Trabzonspor sahasında olduğu için kazanmaya yakın görüyorum.”