Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Muhammed Salah transferinde yaşanan son gelişmeleri açıkladı. Mısırlı yıldızla her konuda anlaşmaya varıldığını ancak menajerinin mali talepleri yükselttiğini duyuran Adalı, görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
"MENAJERLER RAKAMLARI DEĞİŞTİRDİ"
Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Adalı şunları söyledi:
"Salah transferiyle ilgili henüz bitmiş bir şey yok. Kamuoyunda transferin bittiği yönünde çıkan haberler üzerine menajerler rakamları değiştirdi, astronomik noktalara çekmek istediler."
"ÖNCELİĞİMİZ BEŞİKTAŞ'IN MENFAATLERİDİR"

Talebi reddettiklerini belirten Adalı şöyle devam etti:
"Kabul etmedik. Görüşmelerimiz devam ediyor. Salah'ı çok seviyoruz ve oyuncuyla her konuda mutabıkız ancak herkes şunu bilsin ki bizim önceliğimiz Beşiktaş'ın menfaatleridir. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun."
Dolayısıyla Beşiktaş'ın 1+1 yıllık sözleşme imzalamak istediği Muhammed Salah transferinde süreç henüz tamamlanmadı.
SALAH'IN 2025-2026 PERFORMANSI

Oynadığı takım: Liverpol
Sahada kalma süresi: 3150 dakika
Attığı gol: 12 (Tüm kulvarlarda)
Asist: 10