Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Profesyonel Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Medart Hair'in uzman ekibi açıkladı!

Profesyonel saç ekim merkezleri arasında yer alan Medart Hair Saç Ekim Merkezi Türkiye ve İstanbul şubesi ile büyük bir dikkat çekmeyi başardı. Uzun yıllardır saç ekim tekniği ile ilgili çalışmalar yapmış ve klinikte yalnızca FUE tekniği ile saç ekimi işlemi gerçekleştirilmektedir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-06-09 13:00:48

Profesyonel Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Medart Hair'in uzman ekibi açıkladı!

Saç ekimi ihtiyacı olan pek çok kişi estetik görünüm kazanmak amacıyla bu teknik ile gerçekleştirilen işlemleri tercih etmektedir diyen Medart Hair ekibi profesyonel işlemlerin bu merkezde gerçekleştirildiğinden bahsetti. Saç ekimi hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir problemdir diyen ekip kaş ekimi, kadınlar için saç ekimi, sakal ekimi, saç ekimi, DHI saç ekimi ve safir saç ekimi yöntemlerini tek tek açıkladı.

FUE Tekniği İle Saç Ekimi Mükemmel Sonuç Veriyor

Uzman bir kadroya sahip olduğunu belirten Medart Hair ekibi hem ekip hem de teknolojik gelişimler olarak bu işi layıkıyla gerçekleştirdiklerini belirtti. Türkiye'de tercih edilen en önemli merkezlerden biri olmayı buna bağladı. Merkezde kullanılan saç ekim teknikleri estetik işlemler ve saç tasarımları konusunda oldukça deneyimli bir kadro tarafından bu hizmetlerin verildiğinin altını çizdi. Medart Hair ekibi profesyonel bir ekip olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyor şeklinde açıklamalarını tamamladı. Bu klinikte saç ekimi işlemi talep edecek olanlar içinde cesaretlendirici açıklamalarda bulundu.

Haber Ara