$

Dolar

47,9251

Euro

56,0019

£

Sterlin

65,2479

Frank

60,1092

Gram Altın

6.952,1800

Bitcoin

3.288.469

$

Dolar

47,9251

Euro

56,0019

£

Sterlin

65,2479

Frank

60,1092

Gram Altın

6.952,1800

Bitcoin

3.288.469

Sağlık

Mehmet Öz'den korkutan açıklama: Hiçbir zaman sona ermeyecek

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulundu.

15.05.2020 - 23:52
duyguyildirim
Mehmet Öz'den korkutan açıklama: Hiçbir zaman sona ermeyecek
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

ABD'de yaşayan Prof. Dr. Mehmet Öz, koronavirüsün hiçbir zaman sona ermeyeceğini söyledi.

Prof. Dr. Mehmet Öz, koronavirüse ilişkin önemli açıklamalar yaptı:

"İKİNCİ YA DA ÜÇÜNCÜ DALGA GELECEK"

İkinci ya da üçüncü dalga göreceğimizi düşünüyorum. Normalleşme salgının daha da büyümesini önlemek içindi. Hiçbir zaman vaka sayısı sıfır olmayacak. Sıfır olsa dahi başka ülkelerden gelenler vaka oluşturabilir. Mesela ABD'de ilk olarak Ocak ayında koronavirüsün ortaya çıktığı tahmin ediliyor. Aşı olana kadar ikinci ve üçüncü dalga inip inip yükselecek. Yine yükseldiği gibi de düşecek.

"ABD'DE EN ÇOK EVDE KALANLAR HASTALANDI"

ABD'de örneğin, insanlar evde kalmalarına rağmen hastalandı. Hastanelerden elde edilen verilere göre, hastaneye korona vakası ile başvuran kişilerin yarısı ya çalışmayan ya da emekli olan kişiler olarak dikkat çekiyor.

"D VİTAMİNİ ALIN"

Bu dönemde D vitamini depolamamız lazım. D vitamininin çok özel rolleri var. Yani güneşe çıkılmasa da D vitamini hapı almak gerekiyor. Bunu koronavirüse bağlamıyoruz. Genel anlamda güneş ışınları bir ihtiyaçtır.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın