Dolar

32,2690

Euro

34,7250

Altın

2.411,24

Bist

10.267,09

Hamileler Minoset Plus kullanabilir mi? Hamilelikte ağrı kesici kullanılır mı?

Hamileler Minoset Plus kullanabilir mi? Anne adayları gebelikle birlikte hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlu bir sürece giriyorlar. Bu süreçte yıpranan hamileler bir takım ağrılar çekebilir. Ağrıyı dindirmek için başvurulan en sık yöntem ağrı kesici kullanmak. Anne adaylarının bu zorlu süreçte 'Hamileler Minoset Plus kullanabilir mi?' sorusunu sıkça soruyor. Peki hamilelikte ağrı kesici kullanılır mı? Hamileler ağrı kesici minoset plus kullanabilir mi?

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-12 19:58:08

Hamileler Minoset Plus kullanabilir mi? Hamilelikte ağrı kesici kullanılır mı?

Hamileler Minoset Plus kullanabilir mi? Anne adayları gebelikle birlikte hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlu bir sürece giriyorlar. Bu süreçte yıpranan hamileler bir takım ağrılar çekebilir. Ağrıyı dindirmek için başvurulan en sık yöntem ağrı kesici kullanmak. Hamilelikte minoset Peki hamilelikte ağrı kesici kullanılır mı? Hamileler ağrı kesici minoset plus kullanabilir mi?

Hamileler minoset plus kullanabilir mi?

Minoset hemen hemen herkesin evinde bulunan bir ağrı kesicidir. Hamileler minoset plus kullanabilir mi? Hamilelerin her ilaçta olduğu gibi Minoset kullanmadan önce de bir hekime başvurması öneriliyor. Hamileler hem kendi sağlıkları hem de bebeklerinin sağğlığı için gelişi güzel ilaç kullanmamalı. Minoset Plus'ın prespektüsünde hamilelerle ilgili bölümde "MİNOSET PLUS kullanımı hamilelerde önerilmemektedir. Ancak doktorun yarar-risk hesabı yapmasıyla ve mutlaka önermesi halinde kullanılabilir. " deniliyor. 

Hamilelikte ağrı kesici kullanılır mı?

Ağrı problemi yaşayan anne adayları "Hamilelikte ağrı kesici kullanılır mı?" sorusunu oldukça sık soruyor. Hamilelikte ağrı kesicilerin kullanımı doktor onayına bağlıdır. En hafif ağrı kesicilerin bile bazı anne adaylarında telafisi imkansız problemlere yol açabilir. Ancak doktorunuzun onay verdiği ağrı kesiciyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İstenmeyen bir durum görülürse ilaç hemen bırakılmalı ve doktorunuza müraacat etmelisiniz. 

Hamilelikte Minoset Plus kullanılır mı?

İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

MİNOSET PLUS kullanımı hamilelerde önerilmemektedir. Ancak doktorun yarar-risk hesabı yapmasıyla ve mutlaka önermesi halinde kullanılabilir.

Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Emziren anneler Minoset Plus kullanabilir mi?

İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. MİNOSET PLUS kullanımı emzirenlerde önerilmemektedir. Ancak doktorun yarar-risk hesabı yapması ve mutlaka önermesi halinde kullanılabilir. MİNOSET PLUS'ın içeriğinde bulunan kafein anne sütüne geçerek, bebekte huzursuzluk, uykusuzluk vb. istenmeyen etkilere neden olabilir.

Haber Ara