Dolar

32,2344

Euro

34,8245

Altın

2.422,61

Bist

10.268,58

GoFizyoterapi: Genç Sporcular ve Ekonomik Zorluk Çeken Hastalar İçin Ücretsiz Fizik Tedavi Fırsatı

Sporcuların ve sağlık sorunları olan bireylerin tedavisinde büyük bir destek sunan GoFizyoterapi Fizik Tedavi Kliniği, genç sporculara ve ekonomik olarak sıkıntı yaşayan hastalara ücretsiz hizmet sağlıyor. Uzman Fizyoterapist Mert SEVİNÇ liderliğinde hizmet veren klinik, sporcuların performansını artırmak ve sağlıklarını iyileştirmek için çalışıyor.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-15 20:38:50

GoFizyoterapi: Genç Sporcular ve Ekonomik Zorluk Çeken Hastalar İçin Ücretsiz Fizik Tedavi Fırsatı

Uzman Fizyoterapist Mert SEVİNÇ, hem GoFizyoterapi'de hem de Fizyoofis'de hizmet veriyor. Özellikle amatör ve profesyonel bireysel ya da takım sporcularıyla yakından ilgilenen SEVİNÇ, ortopedik problemler üzerine uzmanlaşmış durumda.

Tedavilerde bireysel yaklaşımı ve uzmanlığıyla bilinen SEVİNÇ, sporcuların performanslarını artırmak için çalışıyor ve sağlık sorunları olan herkese destek oluyor.

WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.35.07

GoFizyoterapi Fizik Tedavi Kliniği, randevu oluşturmak ve daha fazla bilgi almak isteyenler için kapılarını açık tutuyor. Tedaviye ihtiyacı olan genç sporcular ve ekonomik olarak sıkıntı yaşayan hastalar, klinikle iletişime geçerek ücretsiz fizik tedavi desteğinden faydalanabilirler.

GoFizyoterapi Fizik Tedavi Kliniği ile ilgili daha fazla bilgi almak için İnkılap, Süzer Sk. no:2 iç kapı no:5, 34764 Ümraniye/İstanbul adresine uğrayabilirsiniz.

Haber Ara