Dolar

32,5503

Euro

34,8831

Altın

2.447,49

Bist

9.915,62

Eczacıbaşı Evital: Sağlığın Yeni Hali

Yaşamın hızlı ve telaşlı temposunda bütüncül sağlığımızı koruyabilmek pek kolay olmayabiliyor. Aşırı stresten bunaldığımızda, birtakım fiziksel sıkıntılar yaşadığımızda ya bedenimizde neyin yanlış olduğunu anlamaya çalıştığımızda kendimizi bir anda çıkmaz bir girdabın içinde bulabiliyoruz.

6 Ay Önce Güncellendi

2023-11-20 17:58:17

Eczacıbaşı Evital: Sağlığın Yeni Hali

Geleneksel Sağlık Yaklaşımının Sınırları

Modern dünyanın aciliyet kültürü, yoğun iş temposu, asla yetmeyen zaman ve sürekli artan görev ve sorumluluklar arasında bedenimizde ve zihnimizde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissetsek bile, müdahale etmek ve önlem almak konusunda çok geç kalabiliyoruz. Ve ne yazık ki bunu yaparken aslında sağlığımızı erteliyoruz.

Ancak, bu gibi durumlara artık tepkimiz ‘ertelemek' olmak zorunda değil, çünkü hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli olamaz. Neyse ki değişen ihtiyaçlarımıza ve modern dünyaya ayak uyduran yepyeni bir sağlık yaklaşımı artık bizlerle: Eczacıbaşı Evital!

Yeni Bir Sağlık Yaklaşımı: Eczacıbaşı Evital

Bütüncül sağlığınızı korumak için atmanız gereken tüm adımlar, artık bir tık uzağınızda. Bu kez siz, sağlık hizmetlerine gitmiyorsunuz; sağlık hizmetleri size geliyor! Değişen standartlara ayak uydurmayı başaran Eczacıbaşı Evital, tüm sağlık ihtiyaçlarınızı tek bir noktadan yönetebilmenizi mümkün kılıyor.

Yeni sağlık uygulaması evital'le artık sağlığınızı tek noktadan yönetebilirsiniz. Evital, web sitesi veya uygulaması üzerinden aradığınız uzmanlıktaki doktoru seçerek kolayca randevu almanıza imkân veriyor. Üstelik doktorunuzla ister online ister yüz yüze görüşebiliyorsunuz.

“Sağlığın yeni hali” mottosu ile yola çıkan Eczacıbaşı, ‘standart' durumlara Evital'in yenilikçi yaklaşımıyla çözümler sunuyor. Bunu nasıl mı yapıyor?

Evital ile Sağlığınızı Yönetme İmkanı

Sağlığınızı tek bir noktadan yönetmek için yapmanız gereken tek şey, Evital web sitesi veya uygulaması üzerinden aradığınız uzmanlıktaki doktoru, diyetisyeni veya psikoloğu seçerek seçerek randevu almak.

Psikolog randevunuzu kolayca alarak olduğunuz yerde görüşebilir, iş yerinde öğlen arasında diyetisyeninizle konuşabilirsiniz. Hatta artık tahlilleriniz için laboratuvara gitmenize bile gerek kalmıyor. evital'le seçtiğiniz laboratuvar olduğunuz yere geliyor.

Üstelik doktorunuzla ister online ister yüz yüze görüşmeniz, olduğunuz yerden sırf vakit ayıramadığınız için sürekli ertelediğiniz o tahlilleri yaptırmanız, hatta farklı şehirlerdeki üniversite hastanesi hekimleriyle online görüşmeniz bile mümkün. Dahası, sağlık verilerinizi Evital üzerinden takip edebilir, isterseniz sadece danışmak istediğiniz sağlık profesyonellerine erişim verebilirsiniz. Dedik ya; standartlar değişiyor, Evital'le seçtiğiniz laboratuvar olduğunuz yere, tüm sağlık hizmetleri bir tık uzağınıza geliyor.

Üstelik ilk online psikolog ve diyetisyen görüşmelerinde %20, devam görüşmelerinde ise %15 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.

Siz de Sağlığın yeni hali Eczacıbaşı Evital ile keşfetmek için hemen tıklayın

Standartlar değişiyor! Sağlığın yeni hali, Eczacıbaşı Evital…

Haber Ara