Dolar

32,2182

Euro

34,6582

Altın

2.392,32

Bist

10.216,78

Dünya Modelleri, Future Fashion Faces World için Antalya'da Kampa Girdi

Bu yıl Antalya'da 8. kez düzenlenecek olan Future Fashion Faces World modelleri kampa girdi.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-25 08:50:19

Dünya Modelleri, Future Fashion Faces World için Antalya'da Kampa Girdi

Bu yıl Antalya'da 8. kez düzenlenecek olan Future Fashion Faces World modelleri kampa girdi.

‘'Favori Yapım'' medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan yarışmanın hazırlıkları için Bulgaristan, Estonya, Hırvatistan, Hollanda, Fransa, Japonya gibi farklı ülkelerden gelen modeller, Antalya Club Hotel Sera Deluxe'te kampa girdi.

Kendi ülkelerinde yapılan ön seçim sonucunda yarışmaya katılmaya hak kazanan modeller 7 günlük yoğun kamp süresince her gün gerçekleştirilen provalar, spor ve dans programları ile hazırlıklarına devam ediyor. Modeller çalışmaların ardından ise Antalya'nın önemli bölgelerini ziyaret ederek kamp sürecini tamamlayacaklar.

Yarışma, en iyi moda markalarının ve trendlerin en yeni koleksiyonlarının sahneye çıkacağı muhteşem bir platform olarak dikkat çekiyor. Katılımcılar, sadece giyimleriyle değil, aynı zamanda mücevher, kozmetik, mayo, parfümeri ve ayakkabı gibi alanlardaki en son trendleri ve yenilikleri de keşfetme imkanına sahip olacaklar.

Yarışmanın final gecesi olan 30 Mart'ta, seçkin bir jüri önünde katılımcılar yeteneklerini sergileyecek ve Future Fashion Faces World Birincilik Unvanı için yarışacaklar. Heyecan verici final gecesinde moda dünyasının önde gelen isimleri ve ünlü konuklar da yer alacak.

Antalya Club Hotel Sera Deluxe'de TSİ 22.00'da başlayacak olan etkinlik, yerel TV ve YouTube üzerinden canlı yayınlanacak.

Haber Ara