Dolar

43,2844

Euro

50,8371

Altın

6.586,68

Bist

12.808,20

Bakan Koca: İstanbul'da vaka artış hızı kontrol altına alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs salgınının merkezi olan İstanbul'da vaka artış hızının kontrol altına alındığını belirterek, 'İstanbul'da çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere uyumla daha iyi bir noktadayız' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-21 22:49:02

Bakan Koca: İstanbul'da vaka artış hızı kontrol altına alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs salgınının merkezi olan İstanbul'da vaka artış hızının kontrol altına alındığını belirterek, "İstanbul'da çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere uyumla daha iyi bir noktadayız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün vaka sayısının neredeyse yarısının İstanbul'da olduğunu açıklamıştı. 

Türkiye'deki vakaların yüzde 40'ının İstanbul'da olduğunu hatırlatarak İstanbul'daki vaka artışı konusunda uyarılarda bulunan Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İstanbul sağlık yöneticileriyle yaptığımız değerlendirmede, çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere gösterilen uyumla daha iyi bir noktadayız. Artış kontrol altında. Süreç hepimize bağlı." diye konuştu.

saglik-bakani-koca-istanbullulara-guzel-haberi-13750532_8697_m

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NBA'in efsane yıldızlarından Shaquille O'Neal ile bir araya geldi

Haber Ara