Dolar

44,4200

Euro

51,2209

Altın

6.418,21

Bist

12.698,19

Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye yerel seçim için 'ittifak' mesajı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin AK Parti'den İstanbul ve Ankara özelinde ittifak teklifi gelirse değerlendireceklerini bildirdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-11-16 10:36:21

Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye yerel seçim için 'ittifak' mesajı

AA muhabirine konuşan Kılıç, Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde 81 il 922 ilçede kendi belediye başkan adaylarını çıkaracağını belirtti.

Yerel seçimlerde ittifak konusuna değinen Kılıç, kendilerine henüz bu konuda bir ittifak teklifinin gelmediğini söyledi.

Kılıç, "AK Parti'den İstanbul ve Ankara özelinde ittifak teklifi gelirse değerlendirebiliriz, bu konuda görüşmelere kapımız açık." dedi.

AK Parti ile bu anlamda ilerleyen günlerde görüşmeler yapabileceklerini belirten Kılıç, ancak takvimin henüz netleşmediğini dile getirdi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Poligondan silah çalan çocuk hakkında karar

Haber Ara