Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Yenibirparti.org’dan kritik isim ve kadro açıklaması

Ahmet Davutoğlu ile Abdullah Gül’!ün açacağı yeni partinin sitesi olarak idda edilen yenibirparti.org’dan yeni bir açıklama geldi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-26 10:50:44

Yenibirparti.org’dan kritik isim ve kadro açıklaması
TİMETÜRK HABER MERKEZİ

Yenibirparti.org'dan yapılan açıklamada partinin ismi ve kadrosunun bir süre daha açıklanmayacağı belirtildi.

İşte yenibirparti.org'dan yapılan açıklama:

Sayın vatandaşlarımız,

Biz henüz harekete geçmeden web sitemizin keşfedilmesi ve basında haber olmasıyla birlikte, yola çıkmaktan ne kadar haklı olduğumuzu gösterircesine yüzlerce destek, kadromuza katılma ve kurulacak partimize üyelik talebi aldık.

Bu ilgi ve destek, ülkemiz için ideallerimizde yalnız olmadığımızı ve bu idealleri gerçeğe dönüştürebilecek sinerjinin oluştuğunu göstererek bizi çok sevindirdi.

Kadromuza katılma, il ve ilçe teşkilatlarımızda görev alma veya Partimize üye olmaz taleplerinde bulunan tüm vatandaşlarımıza ilerleyen günlerde dönüş yapılacağını bildirir, gösterilen ilgi ve alaka için tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Partimizin ismi ve kadromuz, politika ve vaatlerimizin kamuoyunda tartışılması için bir müddet daha açıklanmayacaktır. Bu süreçte basında çıkan haber ve yorumlar, sosyal medyada yapılan yorum, eleştiri ve öneriler ile iletişim adreslerimize gelen öneriler ve yapıcı eleştiriler, dikkatle takip edilmektedir.

Tüm bu yorum, eleştiri ve öneriler dikkate alınarak Partimizin programına son hali verilecek ve sonrasında kadromuz kamuoyu huzurunda çıkacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 Başlıksız-2_2

Haber Ara