Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Temel Karamollaoğlu: Büyük ayıp, kabul edilemez

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması dosyasının TBMM'ye sunulması ile ilgili açıklamada bulundu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-16 02:50:42

Temel Karamollaoğlu: Büyük ayıp, kabul edilemez

Aralarında İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 10 milletvekiline ait fezleke ve dokunulmazlık dosyalarının TBMM'ye sunulmasıyla ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Ana Muhalefet Lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasının gündeme gelmesi dahi ülkemiz açısından büyük bir ayıptır.

Fezlekeler üzerinden demokrasimize darbe üstüne darbe vurma girişimleri kabul edilemez!

Konuşan, düşünen, sorgulayan, eleştiren, herkesi ‘hain ve suçlu' olarak gören anlayıştan bir an önce vazgeçilmeli; tarihimize kara bir leke olarak geçecek yeni yanlış kararlar alınmamalıdır.

temel-karamollaoglu-1

ahsen
kılıçdaroğlu ne kadar islam düşmanlığı yapıyorsa iktidarda o kadar kötülük yapıyor bu millete vesselam.kısaca gerçek ve hakikat bu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara