$

Dolar

46,5070

Euro

52,9066

£

Sterlin

61,4390

Frank

57,3739

Gram Altın

6.077,0300

Bitcoin

2.919.325

$

Dolar

46,5070

Euro

52,9066

£

Sterlin

61,4390

Frank

57,3739

Gram Altın

6.077,0300

Bitcoin

2.919.325

POLİTİKA

Saymaz'dan CHP'ye eleştiri: İktidarı bu başkanlarla mı kazanacak?

Gazeteci İsmail Saymaz, bugünkü yazısında CHP'li bazı Belediye Başkanları üzerinden partiyi eleştiren bir yazı kaleme aldı. Saymaz köşe yazısında "CHP, Türkiye'de iktidarı bu başkanlarla mı kazanacak?" diye sordu.

01.12.2020 - 15:47
hursitakyil
Saymaz'dan CHP'ye eleştiri: İktidarı bu başkanlarla mı kazanacak?
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanmasıyla ilgili kaleme aldığı köşe yazısında “CHP, Türkiye'de iktidarı bu başkanlarla mı kazanacak?” diye sordu.

Saymaz, bugünkü köşe yazısında İzmir'de CHP'li belediyelerde yaşananlarla ilgili tepkisini dile getirdi.

Saymaz'ın köşesinin ilgili kısmı şöyle:

Başkan Serdar Aksoy ve 11 kişi, belediyeye ait araçların ihalesiz şekilde hurdaya çıkarılıp satıldığı iddiasıyla tutuklandı. İçişleri Bakanlığı'nca açığa alınan Aksoy, CHP tarafından da ihraç edildi. Bu yolsuzluk soruşturmasına ilerleyen günlerde genişçe yer vereceğim.

Ancak şimdilik şu hususu vurgulamak isterim: Bu, CHP'nin İzmir'de kaçıncı falsosudur! Hatırlayın…

Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ‘Onursal Koordinatör' sıfatı icat ettiği eşine başkanlık katında oda tahsis etti.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur oğlunu; Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kendisini müdür olarak atadı.

CHP, Türkiye'de iktidarı bu başkanlarla mı kazanacak?

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın