Dolar

32,3825

Euro

34,6093

Altın

2.391,11

Bist

10.045,74

Saadet Partisinden flaş açıklama: İstanbul için Kadir Topbaş'ı düşünebiliriz

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-10 13:42:08

Saadet Partisinden flaş açıklama: İstanbul için Kadir Topbaş'ı düşünebiliriz

Abdullah Sevim, Artı Gerçek'ten Rıfat Doğan'ın sorularını yanıtladı.

"Şu anda cumhuriyet tarihinin en baskıcı yönetimiyle karşı karşıyayız" diyen Sevim, sözlerine "Nefes alıp verirken korkuyorlar. Bu arkadaşlar da yıllarca belediye başkanlığı yaptı. Bu arkadaşların şu anda AKP dışında başka partilerden aday olma cesaretini gösterebilmeleri çok zor" diye devam etti.

Sevim, Doğan'ın "Topbaş, Saadet Partisi'ne açık kapı bıraksa gider misiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

Bu düşünülür tabi. Düşünülmeyecek bir şey değil. Bizim bildiğimiz kadarıyla Topbaş'ın böyle kamuoyuna yansıyan yüz kızartıcı bir şeyi olmadı. Kapalı kapılar ardında olmuştur olmamıştır, biz bilemeyiz. Aldı götürdü, şöyle yaptı böyle yaptı denilecek bir şeyi yok.

Bunu iştişare etmek ve konuşmak lazım. Arkadaşlar bunları konuşuyor. Zaman zaman gündeme geliyor. Örneğin arkadaşlar Ali Müfit Gürtuna'ya gitsek mi diye soruyor. Bunlar dediğim gibi zaman zaman gündeme geliyor. Bu noktada gidelim görüşelim diye bir şey oluşmadı. Seçimlere daha çok zaman var. Köprünün altından çok sular geçecek. CHP'nin adayı İstanbul'da belirleyici olacak. CHP'nin muhafazakar seçmenlere de yeşil ışık yakan bir adayla seçimlere girmesi işi daha çekişmeli hale getirecektir.

Haber Ara