Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Muharrem İnce 'Yardımcısı olurum' demişti, Meral Akşener'den cevap geldi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Akşener ikinci tura kalırsa yardımcısı olurum' ifadelerine ilişkin açıklama yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-12 09:22:00

Muharrem İnce 'Yardımcısı olurum' demişti, Meral Akşener'den cevap geldi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gazetecilerin ilk turda seçilememesi ve ikinci tura kalamaması halinde Meral Akşener'i destekleyip desteklemeyeceği sorusunu cevapladı. İnce, seçimlerin ikinci tura kalması ve kendisini de başkan yardımcısı yapması halinde onun için çalışacağını söyledi.

 

İnce "Beni yardımcısı yaparsa olurum. Hiç öyle bir kompleksim yok benim. Hiç düşünmeden. Beni yardımcısı yaparsa olurum, otobüsün üstüne binerim, karış karış Türkiye'yi gezerim seçilmesi için. Biz memleket derdindeyiz ya Muharrem İnce'ye koltuk aramıyoruz ama şundan emin olun ben öyle bir kadroyla, öyle bir ekiple, öyle liyakat sahibi insanlarla yöneteceğim ki bu ülkeye demokrasi gelecek, önce demokrasi" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN YANIT GELDİ

Meral Akşener ise haftanın son gününü Balıkesir'de geçirdi. Partisinin düzenlediği mitinge katılan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken, CHP'li Muharrem İnce'nin sözlerine de yeşil ışık yaktı. Balıkesir'de gazetecilerin Muharrem İnce'nin sözlerine ilişkin sorusuna Akşener, “Muharrem İnce zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır” diye yanıtladı ve ekledi: "O gün geldiğinde kendisiyle muhakkak görüşeceğim" sözleriyle cevap verdi.

 

Haber Ara