Dolar

32,2620

Euro

35,0658

Altın

2.460,35

Bist

10.155,73

Muharrem İnce'den kumpas açıklaması

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün İzmir ve Manisa'da yapılması planlanan mitingleri sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-10 18:40:55

Muharrem İnce'den kumpas açıklaması

İnce akşam saatlerinde Twitter'dan yaptığı açıklamada, FETÖ'nün sahte dekontlarla ve belgelerle hakkında algı operasyonu yaptığını belirterek "Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim." dedi.

En son mitinginin gerçekleştiği Aydın'da dün vatandaşlarla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün İzmir ve Manisa'da miting yapmayı planlıyordu.

"BU AŞAĞILIK TERÖRÖSTLERLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM"

Memleket Partisi Manisa 1. sıra milletvekili adayı Fidel Okan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Muharrem İnce'nin Manisa ve İzmir mitinglerinin iptal edildiğini duyurdu.

Okan, İnce'nin sağlık durumunun bozulması nedeniyle mitinglerin yapılmayacağını açıkladı.

Muharrem İnce açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim."

Ekran Alıntısı_214

Haber Ara