Dolar

42,9027

Euro

50,5598

Altın

6.252,42

Bist

11.294,37

MHP'li Türkeş'ten olay 'MİT TIR'ları iddiası

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, canlı yayında hükümetin MİT TIR'ları konusunda kamuoyuna doğruları söylemediğini açıkladı...

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-04 00:45:28

MHP'li Türkeş'ten olay 'MİT TIR'ları iddiası

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında MİT TIR'larındaki silahların Bayırbucak Türkmenler'ine gitmediğine iddia etti. Bölgeyi takip ettiklerini ve görüştükleri bazı isimler olduğunu anlatan Türkeş, MİT TIR'ları konusunda yalan söylendiğini ve bölgeye giden az sayıda mühimmatın ise satıldığını söyledi.

Tuğrul Türkeş, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile birlikte CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı. MİT TIR'ları konusunda hükümetin kamuoyunu yanılttığını söyleyen Türkeş, yakalanan MİT TIR'larındaki silahların Bayırbucak Türkmenler'e gitmediğini iddia etti. Bu konuda bir de yemin eden Türkeş, stüdyodaki gazetecileri de şaşırttı.

İpek Selvi
Milliyetçi muhafazakar bir ailem var,apo yakalandığında mhp ye verdim ak partiyede oy verdim kendimi salt bir partili olarak nitelendirmiyorum fakat Suriyede yapılmaya çalışılan pkk planını görebiliyorum pkk meşrulaştırıldı havadan silah atıldı,bence mhp li yöneticiler düşünmeden açıklama yapıyor,İktidara Türkmenlere daha fazla yardım yapsın diye baskı yapması gerekirken yapmaması gereken açıklamalarda bulunuyorlar,sonra biz neden oy alamıyoruz diyorlar.
fatih tarhan
bu kafa YARDIM GİDEN AHRARUŞ ŞAMI EL KAİDE DİYE MİLLETE YUTTURMAYA ÇALIŞAN KAFA.
Hasan Hüseyin
Yalan söylüyor...Bunların yalanları gerçeklerinden bile daha inandırıcıdır. Türkiye nin bölgede neler yaptığını sadece siz mi biliyorsunuz.Sizin bağlantınız varsa akp nin kökleri vardır ama halkı kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar işte.
emre
TÜRKMENLERE SİLAHI KİM VERDİ O ZAMAN...
ySELİM
timeturk de şaşırmış gibi yapıyor...bravo.o 'insan yardım' tırlarında ne olduğu ve kime gittiği kabak gibi ortaya çıktı...sakın türkmen demeyinde...şimdi 3 maymunu oynuyor herkes, tiemturk de dahil
EXPOLITIE
MADEM OKADAR BILGINDIN RAHMETLI BABAYIN PARTISNIN BASINA GECEYDIN DEMEZLERMI ADAMA
erşan kuneri
acaba tuğrul türkeş şimdi bu konuda ne der :D
nazmi uçkan
akp'yi azaltmaya yönelik bir haber.timtürkü kınıyorum.batılı meşhur etmek saf zihinleri iğfal eder.................
kotsukenosuke
cephede olan yılmaz bilgen.. ve bir çok türkmen komutanlar bildiğim kadarıyla yardımı doğruluyor.. sen cıyak cıyak bağırsan kaç yazar sayın türkeş.
heyhat
sünni tayyip erdoğan sünni tekfirci mücahitleri desteklerken nasıl olurda tamamı şii olan türkmenlere yardım eder ha. bu akp liler milleti aptal zannediyor
adem
sayın editör böyle boş konuşmalar ve boş insanları neden haber yapıyorsunuz başka habermi kalmadı yada takipçi derdinizmi var.hakkı gözetin lütfen
bekir
birde milliyetçi olacaksınız oradaki türkmen kardeşlerimize sırtınızı çevirmeniz sizin aslında milliyetçi kimliğinizden ne kadar uzaklaştığınızın ıspatıdır

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İstanbul'da kar yağışı başladı

Haber Ara