Dolar

44,4200

Euro

51,2209

Altın

6.418,21

Bist

12.698,19

Metropoll: Muhalefet bu kafa ile giderse Erdoğan ömür boyu başkan olarak kalır

Davutoğlu'nun 'Aday kim olursa olsun Türkiye’yi 6 genel başkanın ortak iradesi yönetecek' sözlerine Metropoll Araştırma'nın kurucusu Sencar'dan tepki geldi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-02 08:07:09

Metropoll: Muhalefet bu kafa ile giderse Erdoğan ömür boyu başkan olarak kalır

Metropoll Araştırma'nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar, Gelecek Partisi Gene Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun “Ortak aday kim olursa olsun Türkiye'yi 6 genel başkanın ortak iradesi yönetecektir, bunun için gerekli yasal düzenlemeler yapılacaktır” ifadelerini eleştirdi.

Sencar, Davutoğu'nun "Aday kim olursa olsun Türkiye'yi 6 genel başkanın ortak iradesi yönetecek" açıklamasını Twitter hesabında paylaşarak şunları yazdı:

"Altı lider de böyle düşünüyorsa seçimi kaybedeceklerini şimdiden söyleyebilirim. Muhalefet bu kafa ile giderse Erdoğan ömrünün sonuna kadar başkan olarak kalır. Ahmet Davutoğlu: Aday kim olursa olsun Türkiye'yi 6 genel başkanın ortak iradesi yönetecek."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Poligondan silah çalan çocuk hakkında karar

Haber Ara