Dolar

32,3578

Euro

35,0024

Altın

2.326,06

Bist

9.124,80

Kılıçdaroğlu yine evinin mutfağından seslendi: Organize kötülükle kavga edeceğim

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine evinin mutfağından bir video yayınladı, gündemi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, 'Oy değildir mesele çocuklarımızdır. Hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesidir. İşte bu yüzden bu organize kötülükle kavga edeceğim' dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-28 09:12:22

Kılıçdaroğlu yine evinin mutfağından seslendi: Organize kötülükle kavga edeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine, evinin mutfağından çektiği video ile vatandaşlara seslendi.

"Yoksuluz ve bizi daha da yoksullaştırmak istiyorlar" diyen Kılıçdaroğlu'nun yeni videosunu sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile duyurdu:
"Sizden ricam, birbirimize yönelik tüm önyargılarımızı birkaç dakikalığına bir kenara bırakmamızdır. Bu gece beni kulağınızla değil, kalbinizle dinleyin; çünkü yoksulluğumuzu konuşacağız. Yoksuluz ve bizi daha da yoksullaştırmak istiyorlar…"

'Tek bir muradım var benim; o da milletimin gelecekte bana dua etmesidir'

“Sevgili dostlarım, Allah biliyor ya; ben hiç sevmedim bu çağı” diyen Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu ismine modern dediğimiz hakkaniyetsiz çağda öyle bir bencillik seviyesine gelmiş durumdayız ki, milyonlarca çocuğumuz derin bir yoksulluk içinde yaşıyor farkında bile değiliz. Soğuk odalarda uyuyor yavrularımız, aç karnına ders çalışıyorlar, okula gidemiyor bir kısmı, yetersiz beslenme hasta ediyor onları. Biliyor musunuz bu çocukların boyları uzamıyor, kimse duvara boylarının ölçüsünü de yazmıyor zaten. Hastalıklar, bu çocuklarımızın zihinsel kapasitelerini ve fiziksel gelişimlerini derinde etkiliyor. Çocuklarımız hayatları boyunca bu yoksulluğun izlerini, yaralarını, taşımak zorunda kalıyorlar. Bu çocuklara mutlu bir yaşam sürme hakkını tanımak; hem iktidarların ahlaki bir yükümlülüğüdür hem de ekonomik bir zorunluktur. Bunu sağlamak, bu çocukların Kemal dedesinin de en önemli hedefi olacak. Nefsine yenilen sorumsuz liderler ve iktidarların yapamadığını ben yapmak işitiyorum. Hayatımın bu aşamasında neyleyim ben sarayları, paraları. Ben nefsimi körelteli çok uzun yıllar oldu. Tek bir muradım var benim; o da milletimin gelecekte bana dua etmesidir bu kadar.” 

"Ben yoksul kesimlerimizin en azından orta gelir düzeyine taşınması gerektiğine inanıyorum. Ben sosyal demokratım arkadaşlar, CHP de sosyal demokrat bir partidir. Ben sosyal devlete inanırım, ben fakirliği söküp atarsam bu topraklardan halkımın duasını alırım işte o da bana yeter" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda, "Açık ve net olarak bir kez daha söylüyorum; bu fakirleştirme süreci kabul edilebilir bir şey değildir ve sırf nasıl olsa iktidar buradan oy kaybedecek diye arkama yaslanıp bu olup biteni izleyemem. Oy değildir mesele, çocuklarımızdır. Hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesidir. İşte bu yüzden bu organize kötülükle kavga edeceğim kavga edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2021-11-28 09.10.05

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara