Dolar

43,6318

Euro

52,0201

Altın

7.081,86

Bist

13.863,70

Kılıçdaroğlu: Eğitim politikalarını yeniden yapılandıracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Az kaldı; eğitim politikalarını bilimsel ve eşitlik ilkesine dayalı bir anlayışla yeniden yapılandıracağız!' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2022-09-12 09:36:51

Kılıçdaroğlu: Eğitim politikalarını yeniden yapılandıracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaz tatilinin ardından ders zilinin yeniden çaldığı bugün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iktidarın eğitim politikasını eleştirdi.

Öğretmen ve öğrencilere seslenen Kılıçdaroğlu, “Az kaldı; eğitim politikalarını bilimsel ve eşitlik ilkesine dayalı bir anlayışla yeniden yapılandıracağız!” dedi.

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da uygulanan yanlış politikalar, öğrenci ve ailelerin daha iyi bir gelecek hayalini yok etmiş; öğretmenlerimizi üzmüş durumda… Az kaldı; eğitim politikalarını bilimsel ve eşitlik ilkesine dayalı bir anlayışla yeniden yapılandıracağız!

Öğretmenlerimizi ayrıştıran, öğrencilerin gözünde statüsünü farklılaştıran uygulama ve maruz kaldığı haksızlıklara rağmen onurla mesleğini icra eden öğretmenlerimize şükran borçlu olduğumuzu ifade ediyor; tüm öğrencilere 2022-2023 Eğitim ve Öğretim döneminde başarılar diliyorum."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sahilde insansız hava aracı bulundu

Haber Ara