Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Karamollaoğlu: Yalan söyleyenin dili kurusun

Partisinin Malatya’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşan Temel Karamollaoğlu “Yalan söyleyenin dili kurusun demekten kendimi alamıyorum” ifadeleri ile iktidara yüklendi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-04 10:52:29

Karamollaoğlu: Yalan söyleyenin dili kurusun

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karamollaoğlu'nun son durağı Malatya ve Elazığ oldu. Karamollaoğlu, partisinin Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde düzenlediği aday tanıtım toplantısına katıldı.

SİZİN ÇUKURUNUZA GİRMEYECEĞİZ

Ülkenin kısır çekişmelere mahkûm edilmesinin doğru olmadığını hatırlatan Karamollaoğlu, “Onun için özellikle Cumhur İttifakı tarafından bize atılan çamura, iftiralara ve karalamalara cevap bile vermiyoruz. Biz ayna gibiyiz, bize iftira atanlar kendilerini görüyor. Biz onlara cevap vererek onların içine girdiği çukura ve çamura girmeyeceğiz” diye konuştu.

YALAN SÖYLEYENİN DİLİ KURUSUN

“Yalan söyleyenin dili kurusun demekten kendimi alamıyorum” diyen Karamollaoğlu şöyle devam etti: “Böyle Müslümanlık olmaz. Hem Müslüman olacaksın hem de yalan söyleyeceksin. Hem Müslüman olacaksın hem de iftira atacaksın. Bizim kitabımızda böyle bir şey yok.”

HELAL DÜŞÜNCE ÇIKMAZ

“31 Mart'ta cumhurbaşkanı ve yönetim şekli değil, belediye başkanları değişecek” diyen Karamollaoğlu, “Belediyelerin ise kendi için görev ve sorumlulukları vardır. Bunların başında ise imar geliyor. Eğer siz imarı ranta çevirirseniz, yandaşlarınızı ihya eder diğerlerinin ise hakkına girersiniz. Haram lokma yiyenin kanına da haram bulaşır. O kan kalp ve beyin dâhil vücudun her tarafını gezer. Haram kan dolaşan bir beyinden helal düşünce çıkmaz” diye konuştu.

1.389 BÖLGEDE ADAY ÇIKARAN TEK PARTİYİZ

Karamollaoğlu, yerel seçimleri değerlendirerek, Türkiye'de ekonomi politikalarını eleştirdi ve eğitim sisteminin de kötü olduğunu söyledi. Türkiye'deki tüm seçim bölgelerinde aday çıkaran tek parti olduklarını hatırlatan Karamollaoğlu, “Biz eğer tutarlı bir politika yürüteceksek iki yolu ihmal edemeyiz. Birincisi, ekonomide, sanayide, teknolojide, üretimde kendimize yeterli hale geleceğiz, dışarıya ihtiyaç duymayacağız. İki, bizi tehdit edenlerle değil, bizim gibi tehdit altında bulunan komşularımızla, Müslüman ülkelerle, sömürülen ülkelerle bir araya geleceğiz” dedi.

BU SEÇİMLERDE PATLAMA YAPACAĞIZ

Farklı kanaatlere ve fikirlere sahip olan insanlar tarafından benimsendiklerini de kaydeden Karamollaoğlu, “Herkesi kucaklayacağız ve bu ülkenin derdine derman olacak noktaya hep beraber geleceğiz. İnşallah o gün bayram günü olacak. Yapacaklarımızı sokak sokak, kahvehane kahvehane anlatacağız ve mutlaka insanlara dokunacağız. Nüfusun yarısı hanımlardan oluşuyor, hanım kardeşlerimiz her eve girecek, her gönüle dokunacaklar. Herkese davamızın ne olduğunu, ülkemizin huzura, barışa kavuşmasının ancak bu yolla olacağını anlatacaklar. Zor bir iş, yeri gelecek tersleyecekler, hakaret edecekler. Biz bu seçimlerde inşallah bir patlama yapacağız. Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü bizden yana olacak” diye konuştu.

82 MİLYON VATANDAŞIMIZA AYNI SEVGİYLE YAKLAŞACAĞIZ

“Biz 82 milyon vatandaşımızın hepsine aynı sevgiyle yaklaşıyoruz” diyen Karamollaoğlu, “İster oy versin ister oy vermesin, herkes bizim kardeşimizdir. 31 Mart yerel seçimlerinde belediyeleri kazandığımız zaman bütün vatandaşlarımıza aynı muameleyi yapacağız. Herkese eşit davranacağız ve hizmetimizi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın” dedi.

YOLLAR İSTERSE ALTINDAN OLSUN, AÇ OLANI DOYURUR MU?

AK Parti iktidarının 16 yıldır ülkeyi yönettiğini hatırlatan Karamollaoğlu, “Allah aşkına bir düşünün; bu seçim dönemi kadar sıkıntılı olan bir dönem var mı? Biz bu arkadaşlar bu memlekete hiçbir şey yapmadı demiyoruz. Şimdi resmi rakamlara göre 4 milyon işsiz ülkede. 2 milyon da sosyal yardımlaşma aldığı için başvuru yapmayan var. Yaptı mı 6 milyon işsiz? Şimdi soruyorum size; bu arkadaşlar bu işsizliği bitirmek için şimdi herhangi bir çaba içerisine girdiler mi, bir politika ürettiler mi? Hayır aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Yaptıkları yollar, tüneller, köprüler isterse altından olsun, aç olan vatandaşımızın karnını doyurur mu?” diye sordu.

Haber Ara