Dolar

32,3698

Euro

34,7890

Altın

2.392,42

Bist

10.261,54

Karamollaoğlu: Siyonizm asla vazgeçmiyor

AGD Kadın Kolları programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, siyonizmin kendi hedeflerinden asla vazgeçmediğini ve sorunların kaynağında bunun olduğunu söyledi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-18 08:31:33

Karamollaoğlu: Siyonizm asla vazgeçmiyor

AGD Kadın Kolları'nın eğitim programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kadınlara şöyle seslendi: “Biz kadının toplumdaki rolünü, kendi değerlerini korumuş bir şekilde zirveye çıkarmalıyız. Bunun için ise öncelikle sizin kendinizi tanımanız ve kibre kapılmadan kıymetinizin farkında olmanız gerekiyor.”

AGD Kadın Kolları'nın eğitim programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bölgede yaşanan sorunların altında Siyonist düşüncenin olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti: “Siyonizm'in bütün hedefleri kendilerine vaat edildiğine inandıkları Arz-ı Mevud'a yerleşmek istiyorlar. Bunun için de ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar, bu amaçlarından hiç vazgeçmiyorlar.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kadın Kolları'nın ‘Başkanlar, Uzmanlar ve Hatibeler Eğitim' programına katıldı. Karamollaoğlu, programda gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanında hayata yönelik de önemli tavsiyelerde bulundu.

Ülkemiz ve dünyanın badireli bir dönemden geçtiğini dile getirerek konuşmasına başlayan Karamollaoğlu, “Üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Yaşananların sebebini bilip sonuçların üzerinde böyle düşünmeliyiz. Bunun için de önce kendimizi, çevremizi, içinde bulunduğumuz bölgeyi ve dünyayı iyi tanımalıyız. Ancak böylece sorunların üstesinden gelebiliriz” dedi.

İslam coğrafyasında yaşanan sorunlar ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, sorunların altında Siyonist düşüncenin olduğunun altını çizdi. Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Siyonizm'in bütün hedefleri kendilerine vaat edildiğine inandıkları Arz-ı Mevud'a yerleşmek istiyorlar. Bunun için de ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar, bu amaçlarından hiç vazgeçmiyorlar.”

AGD Kadın Kolları'nın hem Türkiye için hem de Türkiye'deki her kesimden kadınlar için önemli bir yapı olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, konuşmasının sonunda Kadın Kolları üyelerine şu tavsiyelerde bulundu: “Biz kadının toplumdaki rolünü kendi değerlerini korumuş bir şekilde zirveye çıkarmalıyız. Bunun için ise öncelikle sizin kendinizi tanımanız ve kibre kapılmadan kıymetinizin farkında olmanız gerekiyor.”

Haber Ara