Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Karamollaoğlu: Ruh, canlı bedende olur

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bereket bizim şiarımız. Biz nerede mahalli idareler ve genel yönetim dahil iktidara geldiysek hep bereket fışkırdı” diye konuştu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-11 11:22:51

Karamollaoğlu: Ruh, canlı bedende olur

Partisinin Sakarya ve Trabzon belediye başkan adaylarının tanıtım programlarında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidar tarafından sıkça söylenen ‘94 ruhu' söylemleri hakkında şunları söyledi: “Ruh çağırmakla gelmez. Ruh canlı bedende olur. Ancak bu hükümetin canlı bir tarafı kalmamış. Bunu kendileri de ‘metal yorgunluğu' diyerek itiraf ettiler. Bunu herkes bilir ki, bir metal yorulduysa artık ondan hiçbir fayda gelmez.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında partisinin Sakarya ve Trabzon belediye başkan adaylarının tanıtım programlarına katıldı. Programlarda Karamollaoğlu'nu, binlerce partili büyük bir coşku ile karşıladı. Programlarda yerel seçim süreci ve ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı tarafından yapılan beka sorunu açıklamaları ile ilgili, “Türkiye'de var olan tek beka meselesi iktidarın ve onun ortağının beka meselesidir. Çünkü artık başarıdan uzaklaştıkları için beka sorunu diyerek yeniden kaybettiklerini geri kazanmak istiyorlar” ifadelerini kullandı.

BİZİM İKTİDARIMIZDA HER YERE BEREKET GELİR

Saadet Partisi iktidarında ülke ve millet için bereketli günlerin başlayacağını vurgulayan Karamollaoğlu, “Bereket bizim şiarımız. Biz nerede mahalli idareler ve genel yönetim dahil iktidara geldiysek hep bereket fışkırdı. Saadet Partisi Hazine'den yardım almıyor, bu davaya gönül verip inananların küçük tasarrufuyla ve kıt imkânlarla çalışmaları yürütüyoruz. Bu bereket anlayışıdır. Eğer biz helalinden meselenin üzerine gider, toplumu düşünürsek, harama sapmazsak bire bir milyon verir, buna inanıyoruz. Bundan dolayı da kaynak diye bir sorun zihnimize gelmiyor” dedi.

CANSIZ BEDENDE RUH OLMAZ

İktidar tarafından gündeme getirilen ‘94 ruhu' söylemleri hakkında yorum yapan Karamollaoğlu, “Ruh, çağırmakla gelmez. Ruh, canlı bedende olur. Ancak bu hükümetin canlı bir tarafı kalmamış. Bunu kendileri de ‘metal yorgunluğu' diyerek itiraf ettiler. Bunu herkes bilir ki, bir metal yorulduysa artık ondan hiçbir fayda gelmez” diye konuştu.

DURUŞUMUZ KAMPLAŞMAYI ENGELLEDİ

Seçim süreci boyunca Saadet'in gösterdiği duruş ile kamplaşmaya engel olduğunu belirten Karamollaoğlu, “Farklı partiler olarak biz birbirimizin ne düşmanı ne de hasmıyız. Sadece bu millete hizmet yarışında rakibiz. Yarışlarda birinci gelen tebrik edilir. Bu seçimde kimse oyumuzu artıracağız diye çalışmıyor, kazanacağız diye çalışıyor. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, inşallah Milli Görüş'ün yeniden ülke yönetimine hakim olacağı döneme doğru bizi götürecek ve inşallah memleketimiz, İslam âlemi ve bütün mağdur insanlar, içine sürüklendikleri sıkıntılardan kurtulacaklar. Biz bu maksat ve gaye ile çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HERKESİ KUCAKLAMALIYIZ

Konuşmasının devamında genel ve yerel yönetimlerde benimsedikleri prensiplere de değinen Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Herkesi kucaklamaya ihtiyacımız var. Kucaklamadan, biz bu memlekete yönelik iç ve dış tehditlere karşı direnç gösteremeyiz. Biz hem belediyelerde hem genel yönetimde bunu prensip edindik. Allah nasip eder de belediye başkan adaylarımız makamlarına oturdukları zaman kesinlikle kendilerine oy veren ve vermeyenler arasında hizmette bir farklılık gözetmeyecekler, hiçbir zaman yanlışa tevessül etmeyecekler, hiçbir zaman ehil olmayan bir insanı ‘bu bizdendir' deyip belli bir makama oturtmayacaklar. İş ehline verilecek. Biz hakkaniyete riayet edeceğiz, adil olacağız ve adaleti üstte tutacağız.”

 

ÜNLÜ: BÜYÜK BİR GAYRET İÇİNDEYİZ

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Osman Ünlü ise yaptığı selamlama konuşmasında, Sakarya'nın tüm bölgelerinde aday çıkardıklarını ve Sakarya'ya Saadet'in gelmesi için büyük bir gayret içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

ABAY: SAKARYA'YI SAADET'E KAVUŞTURACAĞIZ

SAKARYA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahrettin Abay da konuşmasında, “Sakarya'mızda büyükşehir ve ilçe belediyelerinin tamamında partimizin zaferini yaşayacağız. Sakarya'yı saadete kavuşturacağız” ifadelerini kullandı. Sakarya ilçe belediye başkan adayları adına konuşan Akyazı Belediye Başkan Adayı Selman Demirtaş ise, seçim sürecinde gösterilen gayretin karşılığını 31 Mart gününde alacaklarını belirtti.

 

KURT: ZAFER KUTLAMALARINDA YENİDEN BİR ARADA OLACAĞIZ

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, bugün toplandıkları salona 31 Mart akşamı Saadet Partisi'nin zafer kutlamaları için bir kez daha geleceklerine inandıklarını kaydetti.

 

SAKA: BU ŞEHRİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka ise konuşmasında, “Kadınlar, gençler, işçiler, işsizler, memurlar, emekliler, engelliler, girişimciler hep beraber olacağız. Şehri beraber yöneteceğiz. Yaşanılan sorunları beraber çözüp şehrimizi beraber kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

Haber Ara