Dolar

32,3799

Euro

34,6341

Altın

2.392,62

Bist

10.068,59

Karamollaoğlu’ndan 'Erdoğan-Fazıl Say görüşmesi' yorumu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fazıl Say arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin değerlendirmede bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-23 21:02:28

Karamollaoğlu’ndan 'Erdoğan-Fazıl Say görüşmesi' yorumu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Saadet lideri Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fazıl Say arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin de açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say'ı ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını kaydeden Karamollaoğlu, “Bu ülkenin cumhurbaşkanı, hangi fikir, hangi inanca sahip olursa olsun herkesle bir araya gelebilmeli herkesi kucaklayabilmelidir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuya ilişkin sözleri şu şekilde:

Öncelikle biz Sayın Cumhurbaşkanının Fazıl Say'ı ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Bu ülkenin cumhurbaşkanı, hangi fikir, hangi inanca sahip olursa olsun herkesle bir araya gelebilmeli herkesi kucaklayabilmelidir. Fakat ne hikmetse ülkenin normalleşmesi adına bir adım atsak hemen hain damgası yiyoruz. Erbakan Hoca'nın kemiklerini sızlatıyoruz. Bize bu ithamlarda bulunanlar Sayın Erdoğan ve Fazıl Say'ın bir araya gelmesine en olumlu yorumları yapıyorlar. Özellikle iktidar kanadına sesleniyorum size helal olan başkasına haram olmaz. İktidar yanlıları çifte standarttan vazgeçmeliler. Bu ülkenin sorunların çözülmesi adına herkesle bir araya gelebilmeli, sevgi ve kardeşlik iklimini hakim kılmalıyız.

Haber Ara