Dolar

32,4067

Euro

34,6313

Altın

2.384,44

Bist

10.045,74

Kaftancıoğlu'dan 'bırakmadım' paylaşımı

Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu mesleği olan doktorluğa geri döndü. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kaftancıoğlu, 'Saraydakiler sevinmesin çok. Bırakmadım yasaklıyım şimdilik' diye yazdı.

5 Ay Önce Güncellendi

2023-12-05 09:21:51

Kaftancıoğlu'dan 'bırakmadım' paylaşımı

Kaftancoğlu, doktorluğa geri dönmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saraydakiler sevinmesin. Bırakmadım yasaklıyım şimdilik" ifadelerine yer verdi.

KONGREDE KAYBETMİŞTİ

Kaftancıoğlu, görevini 8 Ekim 2023 günü yapılan CHP İstanbul İl Başkanlığı Kongresi'ni kazanan Özgür Çelik'e devretmişti. Kaftancıoğlu, partiden ayrıldıktan sonra mesaisinin çoğunu ortağı olduğu tıp merkezinde geçirdiği öğrenildi.

İstanbul'da Bağcılar ilçesi Yüzyıl Semti'nde bulunan Özel Işık Tıp Merkezi'nde yöneticilik yapan Kaftancıoğlu, mesleğe geri dönüşüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kaftancıoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İyi haftalar… Saraydaki/ler sevinmesin çok. Bırakmadım yasaklıyım şimdilik:) Yasaklarına rağmen de toplumcu, dönüştürücü siyaset nasıl yapılıyormuş görelim, bakalım zaman içinde… Bu arada sosyal medyayı takip etmediğim için geriden geliyorum, laf etmeyin gençler:)"

Haber Ara