$

Dolar

48,4797

Euro

56,4280

£

Sterlin

65,7405

Frank

59,8441

Gram Altın

6.856,0200

Bitcoin

3.806.403

$

Dolar

48,4797

Euro

56,4280

£

Sterlin

65,7405

Frank

59,8441

Gram Altın

6.856,0200

Bitcoin

3.806.403

POLİTİKA

İçişleri: 2 ölü, 100'ün üzerinde yaralı var

İçişleri Bakanlığı'ndan HDP mitingindeki patlamayla ilgili, ''Olayla ilgili olarak Bakanlığımızca uzman ekipler derhal Diyarbakır'a gönderilmiştir. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve faillerin yakalanması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır' denildi.

05.06.2015 - 22:19
emrecakir
İçişleri: 2 ölü, 100'ün üzerinde yaralı var
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İçişleri Bakanlığı'ndan Diyarbakır'daki Halkların Demokratik Partisi (HDP) mitinginde meydana gelen patlamayla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

‘'2 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ, 100'ÜN ÜZERİNDE VATANDAŞIMIZ DA YARALANDI"

Açıklamada miting sırasında iki ayrı noktada patlama meydana geldiği belirtilerek,"2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, ilk belirlemelere göre 100'ün üzerinde vatandaşımız da yaralanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

‘'UZMAN EKİPLER GÖNDERİLDİ"

Bakanlık açıklamasında, ‘'Olayla ilgili olarak Bakanlığımızca uzman ekipler derhal Diyarbakır'a gönderilmiştir. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve faillerin yakalanması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

"Eylemin, doğrudan demokrasiye, seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini engellemeye yönelik yapıldığı değerlendirilmektedir. Olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz."

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın