$

Dolar

48,4806

Euro

56,4468

£

Sterlin

65,7129

Frank

59,9267

Gram Altın

6.813,6200

Bitcoin

3.823.687

$

Dolar

48,4806

Euro

56,4468

£

Sterlin

65,7129

Frank

59,9267

Gram Altın

6.813,6200

Bitcoin

3.823.687

POLİTİKA

Eski Bakan: CHP projemi arakladı

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, CHP'nin açıkladığı projenin kendisinden araklandığını iddia etti...

22.05.2015 - 07:24
mustafa
Eski Bakan: CHP projemi arakladı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

AK Parti hükümetinde bakan olan Kürşat Tüzmen, Cumhuriyet Halk Partisi'nin(CHP) adını “Merkez Türkiye” olarak açıkladığı projeyi kendi müsteşarlığı ve bakanlığı dönemindeki çalışmalar sonucunda hayata geçirildiğini iddia etti.

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre; Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen CHP'nin 'yeni' diye lansmanını yaptığı projenin 2002'de kendisinin hazırlayıp AK Parti iktidarları tarafından uygulanan projenin kötü bir kopyası olduğunu söyledi. Tüzmen, “Biz yaptık, onlar konuşuyor. Açıkçası araklamışlar" dedi.

İÇANADOLU'DA LOJİSTİK MERKEZİ

“Lojistik kuralının en önemlisi eleçleme hizmeti olarak bilinen yükleme ve boşaltma işlemi” olduğunu kaydeden Tüzmen, “Orta Anadolu'da bir yerde merkez kent mümkün olmaz" diye konuştu.

HABERLERİ VARDI

Kılıçdaroğlu'nun tanıtımı yaptığı sırada yanında oturanların kendisi ile yıllarca birlikte çalışan kişiler olduğunu dile getiren Tüzmen, “Bu projeleri çok iyi bilirler zamanında bizim uygulamaya da koyduğumuzu da bilirler. Bunu çalışmalarımızla ortaya koyduk” dedi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın