Dolar

32,3490

Euro

34,6827

Altın

2.392,95

Bist

10.159,63

Erhan Usta, İYİ Parti'den aday olacak

MHP'den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, İYİ Parti'den aday olacağı iddiası gündeme geldi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-17 09:23:25

Erhan Usta, İYİ Parti'den aday olacak

MHP'den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, İYİ Parti'den aday olacağı iddiası gündeme geldi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı yeniden gündeme gelen Erhan Usta'nın İYİ Parti'nin adayı olması iddiası ortaya atıldı. 

Partiden ihraç edilmesinin ardından gözler Erhan Usta'ya çevrildi. Henüz bir açıklama yapmayan Erhan Usta sessizliğini koruyor. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın Cumhur İttifakı'yla ilgili "Samsun'da ittifak olmazsa olmaz değil" sözlerinin ardından ihraç edilmesi gündeme gelmiş ve dün yapılan açıklama ile ihracı gerçekleşmişti. 

Külislerde İYİ Parti yönetimi tarafından CHP ile ittifak görüşmelerinde kendilerine bırakılan Samsun için Usta'ya yeni bir teklif götürüldüğü konuşulurken Erhan Usta'nın İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

 

Yaşanan son ihraç kararı sonrası MHP'nin  TBMM'deki milletvekili sayısı 49'a düştü. Erhan Usta ise TBMM'deki 3. bağımsız milletvekili olarak kayıtlara geçti

Haber Ara