Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

'Erdoğan'ı öldüreceklerdi, Fidan kurtardı'

Fethullah Gülen'in en yakın isimlerinden olan isminin de belirtilmediği kişinin iddiaları önemli ayrıntılar içeriyor...

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-01 06:43:12

'Erdoğan'ı öldüreceklerdi, Fidan kurtardı'

Emniyet Genel Müdürlüğü 'Paralel Yapı' iddiaları çerçevesinde Fethullah Gülen'in lider olarak gösterildiği bir rapor hazırladığı belirtildi. 'Gizli Rapor'un Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği talimat üzerine hazırlandığı bilgisine yer verildi. Raporda Fethullah Gülen'in en yakınında bulunan ve raporda X olarak gösterilen kişinin ifadesinde önemli ayrıntılar bulunuyor. X göre, sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öldürülmek istendiği, bunun MİT Müsteşarı Hakan Fidan tarafından engellendiği bilgisi yer alıyor. 

İşte Sabah Gazetesi'nde yer alan haberin ilgili bölümü:

Talimatta Gülen'in liderliğini yaptığı PDY'nin bir terör örgütü olup olmadığı soruldu. Başsavcılık, Emniyet'ten, konunun incelenmesi ve bir rapor hazırlanmasını istedi. Gelen talimat üzerine 53 sayfalık kapsamlı bir rapor hazırlayan Emniyet'in Başsavcılığa gönderdiği Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çatalkaya imzalı 543-40025 sayılı dosyada şok detaylar yer aldı.

"Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY)" konulu rapor 4 başlıktan oluştu. Raporun başlıkları "FETÖ/PDY", "Terörizm ve genel hususlar", "ayrıntılı inceleme", "netice ve kanaat" şeklinde sıralandı. Raporda Gülen'in en yakınında bulunmuş, ancak ismi gizli tutularak X olarak kodlanan bir ismin ifşaatlarına geniş yer ayrıldı.

ERDOĞAN'I ÖLÜMDEN FİDAN KURTARDI 

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın yerine emniyet kökenli R. getirilerek dış güçlerin veparalel yapının hedefleri doğrultusunda hizmet ettirilmek istenmiştir. Tayyip Erdoğan rahatsızlandığı zaman cemaate ait bir hastaneye yatırıldığını duyan Hakan Fidan, hızlı bir şekilde hastaneye yetişip ameliyata mani olmuş ve paralel yapının yapmak istediği tehlikeli sonuca engel olmuştur. Bu nedenle Paralel yapı ve İsrail'in sevilmeyen adamı Hakan Fidan olmuştur. 

k.çetin
n.f. dediği doğru ancak ;kaybolacak olan f.gülen
Sezai
Doğru yahu Kurtlar Vadisinde de böyle bir sahne vardı...
ySELİM
yakında Fidanı da paralel ilan edersiniz.Erdoğan 19 kez suikastetn kurtuldu diyen havuz medyasına sormak lazım. Erodpan bu 19 suikasti atlatırken kim vadı yanında, kim koruducevap: paralel diye içeri atılan polisler...N.Fazıl ne demiş : Yolan çıktıklarını yolda bırakırsa, yolda bulduklarınla kaybolursun ancak.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara