Dolar

44,8797

Euro

52,8210

Altın

6.913,50

Bist

14.458,94

Elazığ'da HDP seçim bürosuna taşlı saldırı

Elazığ'daki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan HDP seçim bürosuna dün gece taşlı saldırı düzenlendi.Saldırıyı düzenleyen 2 kişi polis tarafından yakalandı.

12 Yıl Önce Güncellendi

2015-05-28 12:11:10

Elazığ'da HDP seçim bürosuna taşlı saldırı

CNNTÜRK'ün haberine göre; Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan HDP seçim bürosuna, dün saat 23.15 sıralarında, taşlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası seçim bürosunun camları kırılırken, seçim bürosu önünde nöbet tutan emniyet görevlileri, saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen K.Ç. ve S.A.'yı yakaladı. Gözaltına alınan 2 kişi karakola götürdü.

Saldırı ardından karakola giden HDP İl Başkanı Yunus Güneş, "Ülkenin birçok yerinde seçim büro ve çalışanlarımıza ve de mitinglerimize katılanlara bazı güruhlar saldırıyor. Ama bizi yıldıramayacaklar. HDP yeni yaşam çağrısının halkta karşılık bulduğunu gören ırkçı gruplar, bunu hazmedemiyor, yapılan saldırılar derinlemesine araştırılmalı ve sorumlular ifadesi alındıktan sonra bırakılmamalı" dedi.

Taşlı saldırı ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Tek kadın tek motor 81 il Türkiye' yolculuğu tamamlandı

Haber Ara