Dolar

32,2653

Euro

34,8552

Altın

2.434,26

Bist

10.083,74

Destici'den yerel seçim açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada 'Yerel seçimler, partimiz için bir şahlanış olacaktır.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-23 17:18:48

Destici'den yerel seçim açıklaması

BBP Genel Merkezi'ndeki il başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Destici, toplantıda dünya ve Türkiye gündemi ile yerel seçimin değerlendirileceğine işaret etti.

"Yerel seçimler, partimiz ve hareketimiz açısından zafer ve şahlanış seçimleri olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Tabii bunun mimarı da partililerimiz olacak" diyen Destici, bütün seçim çevrelerinde il başkanları öncülüğünde, belediye başkan adaylarının belirlendiğini belirtti.
Destici, "Ocak ayının sonuna kadar aday listelerimizi netleştirmiş olacağız. Ankara'da büyük bir salonda gerçekleştireceğimiz toplantıda, hem aday tanıtımı hem de seçim beyannamemizi açıklayarak, seçim startını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın seçimlerin üzerinde bir birliktelik olduğunu vurgulayan Destici, bu ittifakın devlete yönelik tehdit ve tehlikeler bitene kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Ara