Dolar

43,6432

Euro

52,0390

Altın

7.132,43

Bist

13.769,04

Demirtaş: MHP alttan destek veriyor

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'MHP ile her sorunu masada konuşup çözmeye hazırız' dedi.

12 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-01 11:32:01

Demirtaş: MHP alttan destek veriyor

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte Demirtaş'ın açıklamasından satır başları:

Şu net bir şekilde ifade edeyim MHP'nin seçim akşamından beri yürüttüğü HDP düşmanlığı tavrı MHP ile AK Parti işbirliğinin kanıtıdır. AK Parti'nin yeniden hükmetmesi için MHP alttan destek vermektedir. MHP'nin yaptığı her şey AK Parti'nin önünü açıyor. Biz kimseyi düşmanlaştıran, itibarsızlaştıran bir tutum içinde olmadık, olmayacağız.

MHP ile her sorunu masada konuşup çözmeye hazırız. Halk bizi sorunları çözelim diye parlamentoya gönderdi.

Biz Meclis Başkanlığı konusunda netiz. AK Parti'ye o koltuğu vermek istemiyoruz. Birkaç saat sonra o koltuk dolmuş olacak hep birlikte göreceğiz.

eski akp li kürt
Akp roboskide kurtleri katleden generallere tesekkur etti. Kobaninin dusmesi icin herseyi yapti, isidi sona kadar destekledi, rojavada bir kürt devleti kurulursa buna izin vermeyecegini soyledi. Okullarda kurtceye izin vermedi. Halk olarak degerlendirmeyi yapti ve Akp nin 13 yildir Kürtleri kandirdigi sonucuna vardim.
ALİCAN
Kürtlere yapılan haksızlıkları CHP tek parti iktidarı yaptı, Ak Parti iktidarı bu baskıları kaldırdı. Sen CHP'ye dostluk Ak Parti'ye düşmanlık yapıyorsun. Bunun değerlendirmesini halk yapsın artık.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cinayet, 'Yunanistan talimatlı' çıktı

Haber Ara