Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Davutoğlu'dan Menderes duası

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yassıada'daki törende merhum Başbakan Adnan Menderes için dua etti...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-05-15 01:38:37

Davutoğlu'dan Menderes duası

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Menderes ve dava arkadaşlarının yargılandıkları Yassıada ile yakınındaki Sivriada, yapımı devam eden "Demokrasi ve Özgürlük Adaları" projesinin temel atma törenine katıldı. Projenin temel atma töreni sonrası beraberindeki heyetle birlikte Menderes'in yargılandığı spor salonunda incelemelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, demokrasi şehitleri için dua etti.

Ajansların haberine göre; Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı Yassıada ile yakınındaki Sivriada'yı kapsayan "Demokrasi ve Özgürlük Adaları" projesinin temel atma törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğludaha sonra adada incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve beraberindeki yetkililerle adayı gezen Başbakan Davutoğlu ardından merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı spor salonuna geldi.

Spor salonun bir süre inceleyen Başbakan Davutoğlu, Adnan Menderes ve arkadaşları için dua etti.

AB Bakanı Volkan Bozkır, Başbakan Davutoğlu'nu Nazilli'de yanlız bırakmadı. Bozkır, çoşkulu kalabalıkla birlikte çektiği selfie'yi twitter adresinden takipçilerle paylaştı.

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu, yoğun miting programına rağmen Nazilliler'i kırmadı, gece saat 23'te ilçede miting yaptı. Davutoğlu'nun burada yaptığı konuşmasındaki "Aydın Menderes'in emanetine sahip çıkacağız" sözleri büyük alkış aldı




Haber Ara