$

Dolar

48,4785

Euro

56,4600

£

Sterlin

65,7656

Frank

59,8802

Gram Altın

6.876,9000

Bitcoin

3.819.523

$

Dolar

48,4785

Euro

56,4600

£

Sterlin

65,7656

Frank

59,8802

Gram Altın

6.876,9000

Bitcoin

3.819.523

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener e açtığı tüm davalardan çekildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener hakkındaki davalarından ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturma dosyalarından vazgeçtiğini avukatı aracılığıyla duyurdu.

30.10.2024 - 11:53
necaticeylan
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener e açtığı tüm davalardan çekildi
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında açılan üç “Cumhurbaşkanına hakaret” soruşturması ve manevi tazminat talepli dört hukuk davasından vazgeçti. Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, sosyal medya açıklamasında kararın ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı.

ERDOĞAN, AKŞENER HAKKINDAKİ DAVALARDAN ÇEKİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener hakkında yürütülen dava ve şikayetleri geri çekme kararını aldı. Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Meral Akşener hakkında vaki olan dava ve şikayetlerinden vazgeçmiştir” ifadelerini kullandı.

ÜÇ SORUŞTURMA DOSYASINDA ŞİKAYETTEN VAZGEÇİLDİ

Hüseyin Aydın, Erdoğan'ın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla açılan üç soruşturma dosyasındaki şikayetini geri çektiğini, ayrıca manevi tazminat talebine dayalı dört hukuk davasından da feragat ettiğini belirtti. Böylece Akşener hakkındaki davalar son bulmuş oldu.

DAVA VE ŞİKAYETLERDE GERİ ADIM

Erdoğan'ın Akşener'e yönelik açtığı dava ve şikayetlerden vazgeçmesi siyasi arenada yankı uyandırdı. Bu gelişme, iki lider arasında yaşanan gerginliğin azalması olarak yorumlandı.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın