Ancak Şenatlar, Parti Meclisi üyeliği görevine devam edecek...
Şenatlar: Bunu bir nöbet devri olarak nitelendirmek gerekiyor. PM üyeliğim devam edeek. Parti çalışmalarına desteğim sürecek.
Ancak Şenatlar, Parti Meclisi üyeliği görevine devam edecek...
Şenatlar: Bunu bir nöbet devri olarak nitelendirmek gerekiyor. PM üyeliğim devam edeek. Parti çalışmalarına desteğim sürecek.
Son dakika... Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, hakkında ortaya atılan iddialar sonrası AK Parti'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 'Biz Öcalan'ın özgür bir şekilde çalışabileceği, yaşayabileceği, doğrudan temas kurabileceği iletişim şartlarının oluşturulması gerektiğini düşünüyoruz' dedi.
Son dakika… Uşak Valiliği, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın tutuklanmasının ardından görevden uzaklaştırıldığını ve bu gelişme sonrası belediye başkan vekili seçiminin 6 Nisan'da yapılacağını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı yüzde 60'ın altında oy alırsa, seçim sonucunu başarısızlık sayacağım iktidara gelsek bile.' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Araştırma ve Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Özgür Bayraktar'ın atandığını duyurdu.
Son dakika... Cumhurbaşkanı avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle tazminat davası açıldığını ve suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti.