.
.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Meclis'teki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arıkan, 'Siyonizm'in gözünde İran ne kadar hedefse, Türkiye de o kadar hedeftir. Biz İran taraftarı değiliz, İran'la aynı taraftayız' dedi.
COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' nedeniyle New York'ta düzenlenecek programlara katılacak. Bakan Kurum, ABD ziyareti kapsamında BM Genel Kurulu'nda daimi temsilcilere Türkiye'nin COP31 ev sahipliği sürecine ilişkin bilgilendirme yapacak.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Kabinenin en önemli gündemleri Ortadoğu'daki savaş ve Terörsüz Türkiye süreci olacak.
İslami Direniş Hareketi Hamas'ın siyasi büro üyeleri MİT Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü. İstanbul'da gerçekleşen görüşmede Gazze ateşkes anlaşması ve bölgedeki son durumlar ele alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemlerinde etrafı saran ateş çemberinden ülkeyi uzak tutmak olduğunu belirterek, 'Bizim gündemimizde diplomatik temaslarla bölgemizdeki savaşlara çıkış yolu bulmak var. Etrafımızda füzeler uçuşuyor, sınırlarımızın ötesinde savaş devam ediyor, bölgemizde son yılların en ciddi krizi yaşanıyor ' dedi.