Dolar

32,4016

Euro

34,7537

Altın

2.434,31

Bist

10.082,77

Albayrak: O kitabın bir önemi yok

AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, Ahmet Sever'in kitabıyla ilgili konuştu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-16 16:14:46

Albayrak: O kitabın bir önemi yok

AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, "Önümüzdeki dönem hayırlı ve güzel gelişmelere gebe. AK Parti bu ülkenin teminatı olmaya devam edecektir" dedi.

Albayrak, Meclis'e gelerek kaydını yaptırdı. Kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulunarak, koalisyon olasılıklarıyla ilgili yorum yapmak istemediğini belirtti.

"AK PARTİ BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR"

Seçime katılım oranının yüksek olduğunu anımsatan Albayrak, "İnşallah Meclis açıldıktan sonra ülkenin demokratik gelişimi açısından çok hayırlı gelişmeler olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönem hayırlı ve güzel gelişmelere gebe. AK Parti bu ülkenin teminatı olmaya devam edecektir" diye konuştu.

"BU ŞAHSIN GEÇMİŞİNE BAKMAK LAZIM"

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever'in "Abdullah Gül ile 12 Yıl" kitabını okuyup okumadığı sorulan Albayrak, "Ne okuduk ne baktık. Çok da ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. Ahmet Sever diye bahsettiğiniz şahsın kim olduğuna biraz bakmak lazım, geçmişine bakmak lazım. Çalıştığı grup, medya grubu, geçmiş ilişkileri bence biraz yol gösterir. Bence kıymeti harbiyesi olmayan kitap" dedi.

Albayrak, kayıt yaptırmaya neden ailesinden kimseyle gelmediğinin sorulması üzerine de AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıdan Meclis'e geldiğini ve yeniden parti genel merkezine döneceğini kaydetti.

Haber Ara