Dolar

42,5043

Euro

49,5040

Altın

5.763,74

Bist

11.007,37

AK Parti-MHP ittifak sürecinde ‘Prensip kararı’

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, AK Parti-MHP ittifak görüşmesi ile ilgili olarak, 'Toplantıların bundan sonraki süreçte de devam etmesi şeklinde prensip kararına vardık.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-08 15:07:17

AK Parti-MHP ittifak sürecinde ‘Prensip kararı’

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Son derece verimli, yapıcı ve açık sözlü bir görüşme ortamında, toplantıların bundan sonraki süreçte de devam etmesi şeklinde prensip kararına vardık." ifadelerini kullandı.

"Yerel seçimlerde, genel seçimlerde olduğu kadar rahat bir ittifaktan söz etmiyoruz." diyen Kurtulmuş, "Çünkü genel seçimlerde ittifakın ya da ittifakların yasal altyapısı vardı. Şimdi burada böyle yasal altyapı olmadığı için zorluk var. Bunları da her iki parti heyetleri olarak görüşerek, bazı konularda teknik çalışmalarımızı sürdüreceğiz, tekrar bir araya geleceğiz. Nihayetinde bizlerde oluşan ortak kanaati, her iki parti heyeti de kendi genel başkanlarına arz ederek, burada sonuç alınması yolunda hareket edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara