Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Suriyeli Ahmed için kampanya

AK Parti Gençlik Kolları, Suriyeli çocuklar için dün İzmir sokaklarına çıktı. Mendil satan Suriyeli Ahmed'in dövülmesinin ardından farkındalık oluşturmak isteyen AK Parti üyeleri 'Bu işyerinde Suriyeli kardeşlerimizin dokunulmazlığı vardır' yazan kartları dağıttı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-24 21:37:33

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Suriyeli Ahmed için kampanya

Ak Parti Gençlik Kolları Suriyeli çocuklar için İzmir sokaklarındaydı. İzmir'de mendil satan Suriyeli Ahmed'in darp edilmesinin ardından farkındalık oluşturmak amacı ile ücretsiz mendil dağıtıp, üzerlerinde "Bu iş yerinde Suriyeli kardeşlerimizin dokunulmazlığı vardır" yazılı kartlar dağıtıldı.

Ak Parti Gençlik Kolları, İzmir'de mendil satan Suriyeli Ahmed'in darp edilmesinin ardından, konuyla ilgili farkındalık oluşturmak için ücretsiz mendil dağıttı. Ayrıca üzerinde “Bu işyerinde Suriyeli kardeşlerimizin dokunulmazlığı vardır" yazan açık-kapalı kartları da esnafa dağıtıldı.

Ak Parti Gençlik Kolları, ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeli mültecilerin gördüğü zulme sessiz kalmıyor. Daha önce Burger King'de müşterilerden artan patates kızartmasını almak istediği için darp edilen Halil'i ziyaret eden Ak Parti Gençlik Kolları, İzmir'de mendil satarken müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle darp edilen Ahmed için de İzmir sokaklarındaydı.

Üzerinde Suriyeli Ahmed'in fotoğrafıyla birlikte “Suriyeli çocuklara kızma! Mendil satmak onun tercihi değil!" yazılı t-shirtlerle ücretsiz mendil dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri, konuyla ilgili farkındalığı artırmak için “Bu işyerinde Suriyeli kardeşlerimizin dokunulmazlığı vardır" yazılı açık-kapalı kartlarını da esnafa dağıttı.

Ayni zamanda Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kollarindan bir heyet Suriye'li Ahmet'i ve ailesinievinde ziyaret etti.

resized_82cc3-a408suriyeli

Haber Ara