Dolar

42,8436

Euro

50,6521

Altın

6.170,49

Bist

11.412,72

Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a ''2002 ruhuna dönüş'' tavsiyesi

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a enflasyon ve hayat pahalılığı ile ilgili tavsiyede bulundu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2022-04-17 08:35:29

Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a ''2002 ruhuna dönüş'' tavsiyesi

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, enflasyon, hayat pahalılığı, kiralardaki artışlar konusunda hükûmetin acil eylem planını anlatması gerektiğini savundu.

Hakan yazısında, "Erdoğan, 2002 seçimlerini kazandığında... 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık acil eylem planları açıklamıştı. Bugün tam da buna ihtiyaç var. Enflasyon, hayat pahalılığı, gıdadaki sorunlar, konut fiyatları, kiralardaki artışlar... Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bu sorunlarla ilgili... 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık acil eylem planları yapıp açıklasa... Hem vatandaşın beklentisi karşılanmış olur hem de 2002 ruhuna dönülmüş olur." ifadesini kullandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı 425 metre yüksekliğe lav püskürttü

Haber Ara